SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yaka Yollarına Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:19
Yaka Yollarına Asfalt
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’nın dört bir tarafında yoğun bir şekilde çalışmalar yürüten Malatya Belediyesi, ilk defa döşenen kanalizasyon şebeke hattı nedeniyle yolları yer yer bozulan Yaka Mahallesi’nde yol asfaltlama çalışmalarına başladı.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın göreve gelmesinden sonra Malatya genelinde başlatılan Değişim, Dönüşüm ve Yenileme Projesi kapsamında Yaka Mahallesi’nin alt yapı sorunları da çözüme kavuşturuldu. Çalışmalar kapsamında, Yaka Mahallesi’nde 2 etap halinde döşenen toplam 26 kilometre kanalizasyon hattı tamamlandı. Tamamlanan kanalizasyon şebeke hattının ardından, yolların asfaltlama çalışmalarına başlandı.
 
Kanalizasyon şebekesi döşenirken yollarda oluşan tahribatlar da giderilerek aciliyet arzeden yerlerden itibaren asfaltlama çalışmalarına başlandı. Mahallelerin sorunlarını belli bir plan doğrultusunda çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Yaka mahallesinin en büyük sıkıntılarından biri olan kanalizasyon şebekesi 2 etap halinde döşenerek tamamlandı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 26 km kanalizasyon şebeke hattı döşendi. Tabi bu çalışmalar sırasında üst yapıda bazı yıpranmalar oldu. Yıpranan ve bozulan yollarımızı da belli bir plan doğrultusunda aciliyet arzeden noktalardan başlayarak asfaltını yapıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız