SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakaladığımız Pozisyonları Değerlendiremedik"

0
Güncellendi - 2017-03-07 00:35:07
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 2-2 sonuçlanan Balıkesirspor maçında aldıkları bir puanın kendileri açısından şampiyonluk yolunda önemli olduğunu belirtti.

Maçın bekledikleri gibi zor geçtiğini aktaran Buz, "İkinci devrede yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Üstün oynadığımızı düşünüyorum. Rakibin net pozisyonu yok. Ben Balıkesirspor’un pozisyonunu penaltı olarak gördüm ama bizim penaltımız verilmedi. Ortada verilen bir emek var. Skor, farklı olaylardan tayin edildi." diye konuştu.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Can Cangök de, hakemin kötü bir maç yönettiğini, bir penaltılarının verilmediğini öne sürdü.

Teknik Direktör Cangök, mücadeleyi şöyle değerlendirdi:

"İkinci devre maçı kaybedebilirdik. İyi çıkan bir takım ve ofansif güçleri fazla. Son 15-20 dakika risk aldık. Son dakikada gelen gol moral oldu. 3 puan bizim için çok değerliydi ama son dakikada da olsa bu mücadele sonucunda 1 puan almak bizim için iyi oldu. Bu sahada Yeni Malatyaspor’u yenmemiz gerekiyordu. Ritmi yakalayamadık. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı ama hakemler engel oldu. Biz deplasmanlarda bu kadar ezilmedik. Bize bugün faullerde haksızlık yapıldı. Bunlar sinir sistemimizi bozdu. Bundan sonraki her maç zor olacak."

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • srdl78 (7 yıl önce)
    Yorgun, kardesim ben hayalperestlik yapmak istemedim.sadece insanlar , taraftarimiz takima ve özelliklede İrfan hocamıza güvensinler.Ben malum futbolcuları savunduğum icin o senaryoyu yazmadim.elimizde olanlar bu arkadaslar bunlarla insallah sampiyonluğa yuruyecegiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (7 yıl önce)
    Mba giresun maçında da aynısını yaptı gerçekten bencil oynuyor pas vereceksin arkadaş gol atmak değil attırmak en büyük ustalıktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    srdl78 Kardeşim sen nekadar hayalpressin öyle :))) yinede seni kırmayalım ve varsayımın gibi olsun ;fikrimiz değişmedi zaten yapması gerekeni yapar şayet senin bu varsayımın gerçek olursa yani aldı paranın hakkını birkez olsun varmiş olacak.benden sana tavsiye bukadar gereksiz futboldan uzak hayaller kurma senin hayallere kalsaydık sen dünyanın en zengini malatya da avrupa şampiyonuydu .sağlığına dikkat eti
    0
    0
    Yanıtla
  • srdl78 (7 yıl önce)
    Sevgli malatya'lılar hayal edin bir an.Urfa macı 0-0 gidiyor.85 dakika forvetlerin hepsi oyunda Ahmet Aras denilen arkadas oyuna giriyor .mba ortayi yapiyor.ahmet tamamliyor gol.mac 1- 0 Bitiyor.insallah. Boyle olursa bu adamlara ne diyeceksiniz merak ediyorum.sonuna kadar basta hocanin ve takimin yaninda olalim.biraz susalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)srdl78 isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın srdl78, Yapıcı tutumunuzdan ve ılımlı yaklaşımınızdan ötürü teşekkür ediyorum size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bende ahmet nerde kaldı diyordum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (7 yıl önce)
    Hocam iki sezondur takım oyunu oynatmaya çabalıyor ve bu hedef doğrusunda çalışmalarınızı yapıyorsunuz ama Ahmet ve mba gibi bencil takım oyunu değil de bireysel düşünen insanları takımda görmek istemiyoruz teknik heyet ve yönetim olarak bu oyunculara gerekli cezalar verilmeli çünkü diğer futbolcuların emeğini alın terlerini çalıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer (7 yıl önce)
    Herşey iyiydi arkadaşlar. sporcular ellerinden geleni yaptı. O atmosferde elbette hatalar da olacaktır. olmasa çok iyi olurdu ama olduktan sonra da üzerinde durmanın manası yok. Allah yardımcıları olsun. Bu şehir ve taraftar süper ligi çok özledi. İnşallah o da İrfan hocaya ve şu anki kadroya nasip olur. Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın ömer, Ilımlı yaklaşımınızdan ötürü müteşekkirim. İnşaAllah, yürekten katılıyorum bu temenninize ayriyeten.
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (7 yıl önce)
    balıkesirin pozisyonu penaltı ise (Bana göre değil. Oyuncu çok rahat bıraktı kendini) bizimkide penaltıydı (Bana göre buda penaltı değildi) Onların attığı 1. golde top havadayken Sadıka yapılan faul var. Ayrıca hakem bazı pozisyonlarda lehimize çok kolay faul çaldı. Buda rakibe ceza sahası içerisinde yapılacak küçük bir temasta aleyhimize penaltı çalacağı hissi doğurdu. Bunu o an çevremdekiler söyledim. Sonuçta hakem beni yanıltmadı . Ancak kenar yönetimin bunları görüp futbolcuları uyarması lazımdı. Sonuç olarak hakem evet maça etki etti ama bizim mba ve ahmetle pozisyonları değerlendirmemiz lazımdı. Bugüne kadar izlediğim kadarıyla mba ve aras takıma değil kendine oynuyor. 18 kişilik kadroya bir kaç hafta almayın bakın ne oluyor. Hem onlar için hem de diğer oyuncular için.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok haklısınız
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Bu AHMET ARAS ı çok aradınız mı maçı katletti yazık bukadar oyuncunun taraftarın emeğini hiç etti. Halısahada maç oynar gibi top oynuyo bu giden puanları sonra mumla arayacağız yazık günah.İrfan hoca kaliteli bir teknikdirektör ama bu tarz adamlar size laf getirir yazamadan geçemedim.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (7 yıl önce)
    Futbolcularımıza sahip çıkalım,küfretmeyin,yazıktır adamlar yedek girmişler ellerinde geleni yapmaya çalıştılar ama futbolda bunlar var kötü olabilirler ama yazıktır,malatyalılar çok kızgın bazen maç bile başlamadan bizim topçulara küfretmeye başlıyorlar,yazıkiyazık,yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Mutafak (7 yıl önce)
    Yazık hocam ahmet aras malatya bile gerilmemeli amutu var onu alaydın hocam takım eksik eyvallh ahmetin yaptığı laubalilik ver içeri dia koysun mba kshramanmı olacan düş adam üstünde penaltı golün yarısı banko kısacAsı kendi ayağımıza sıktık malatya halkı inanmıs taraftar inanmış sizde inanın yüreğinizle oynayın koyun yüreğinizi bu şehir sizi omuzlarında taşısın başüstünde taşısın satmayın bir şehrin hayallerini
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    ilk golde sadık'a faul yapıldı. zaten o bakemenko mudur nedir hep sadık'a faul yaptı. buz gibi penaltımız verilmedi. ahmet aras ve mba çok bencil oynadı. oysa paslaşma olsaydı kesinlikle maçı 3-1 alırdık. keşke sinan gönderilmeyip ahmet aras alınmasaydı. son olarak son dakikalarda top çevirme iyi yapılmadı. irfan hocanın tek pası iyi çalıştırması lazım futbolculara.
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Öncelikle bu hafta kazanmamız gereken bir müsabakayı bazı oyuncularımızın bencilliği bazı oyuncularımızın da tecrübesizliği ve de hakemin de çifte standartıyla maalesef 1 puana razı olduk. rakiplerimiz inanın çok sevinmiştir. Amu inşaallah Allah onların da başına böyle son saniye penaltıları verirler de onlarda çifte standart nasılmış anlarlar. Ben inanıyorum bu takım bu sene süperlige şampiyon olarak birinci sırada bitirecek bundan hiç kuşkum yoktur ve de malatyalı hemşehrilerimizin de kuşkusu olmasın. önümüze bakmalıyız urfa ve manisa maçını kazandığımız taktirde artık şampiyonluk şarkılarını yeni stadyumumuzda rakiplerimizi yenerek söyleyeceğiz. bu hafta eksik ve cezalı futbolcularımız takımı etkilese de yaptıkları mücadeleden dolayı teşekkürler. ancak a.aras ve rahman gibi oyuncuları bu takımda istemiyoruz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • şafak (7 yıl önce)
    Sayın Hocam; Öncelikle sizleri ve emeği geçenleri tebrik ediyorum. Gerçekçi olursak hiç kimse sezonun başında buraları hayal dahi etmiyordu. Ama bu aşamadan dolayı buralardan aşağı düşmemek ve hedefe ulaşmak zorundayız. Buradan bir kaç yapıcı eleştiride bulunmak isterim. 1) Kalecimiz beklenenden daha iyi performans gösteriyor. Ancak Yan toplarda çok zayıf, sürekli çıkıp çıkmamakta tereddüt yaşıyor ve çıktığı toplarda hata yapıyor. 2) Taç atışlarımızda topu sürekli rakip takıma hediye ediyoruz. Boş durumda olan arkadaşlar yerine topu çıkmazda olan arkadaşlara atıyoruz. 3) Futbol kurallarına göre oynanırsa basit bir oyun ancak zora sokuyoruz. Basit hatalarla gol pozisyonlarını harcıyoruz. Çok basit pas hataları yapılıyor. 4) Sedat performansının çok altında. Beklentilerimizi bir türlü karşılayamıyor. 5) futbolcularımız gereğinden fazla yan pas yapıyor. İleri top sürmüyor diye düşünüyorum. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • BAŞEFENDİ (7 yıl önce)
    Ahmet ARAS denen topçu güya gol atıp meşhur olmayı, bundan sonra ilk 11 e girmeyi planladı herhalde. Bu adam alınacaksa Sinan ÖZKAN niye gönderildi anlayamıyorum. İnsan ekmeğine bu kadar ihanet edebilir. Diğer futbolcuların emeklerine acıyorum. Çok yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Hocam Ahmet Aras, Mba, İrfan bu futbolcular egolarına yenik düşüyorlar. Bu kadar pozisyon böyle hoyratça harcanmaz. yazıktır, günahtır bu şehre bu taraftara neden buğra oynadı sezon başından beri aynı yerde Yiğitcan oynuyordu. İrfan bunu sürekli yapıyor artık cezayı hak ediyor. Takdir sizin bu kadar iyi oynanan bir maçta bu skor iyi ama o goller kaçmazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Sayın Buz elinizde çok iyi ve yetenekli bir kadro var.Buna rağmen kadroyu yanlış oynatıyorsun.Hücumda çok top kayıpları oluyor. ve gol yollarında sıkıntı çekiliyor.Bunu Balıkesir önünde de gördük.Maçın son dakikalarında neden başta AYite olmak üzere başarılı futbolcuları değiştiriyorsun..Bundan sonraki maçlarda zorunlu olmadıkça Ayite'yi 90 dakika oyunda tut.Balıkesir karşısında rahat kazanacağımız maçı maalesef yanlış taktik sonucu iki puandan olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • kenen (7 yıl önce)
    hakem penaltı verir vermez siz ahmet beyi beylerbeyi olsun diyemi maça soktunuz bu adam takımını ve malatya sporumuzu satmışdır bence yapılacak tek şey satın gitsin bal ligine.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    Hakem diyen arkadaşlar tamam biraz haklısınız ama sahada boş kaleye gol atmayan yanındakine pas vermeyen yerden kalkmayan zamana oynayan oyuncuların hiç mi suçu yok.oyuncu değişiklikleri yanlış.şampiyon olacaksak adam gibi oynayarak şampiyon olalım.rakipler yenilmiş biz daha hakem diyoruz..bahane olmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöpçü (7 yıl önce)
    Ahmet aras futbol zekası sıfır ,bencil bir futbolcu. ..Takımın enkotu transferi..Pivotsantrafor diye alındı..Boy var,kafa yok..adamda ayakta yok..Bu antrenmanda gol atamaz ..Sedat damperli kamyon gibi...Savunma canla başla mücadele ederken..Forvetlet saç baş yolduruyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (7 yıl önce)
    Insanin zoruna gidiyor ama arkadaslar. Atamayana atarlar kurali bangır bangır bagırdı..
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuzca (7 yıl önce)
    ileride top tutan üç oyuncuyu çıkarıp top tutamayan ve sprinter olmayan iki oyuncu almanız teknik ve taktik olarak ifadesi mümkün değil..bence eren ve ayite çıkacak ise ve defansı sağlamlaştıracaksanız sadık sağ beke yiğitcan stopere geçer.. rahman buğra orta sola kayar..sezer ile destek sağlanır.. ileri en uçta ise diliba ve irfan oynardı..
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHAP BAŞIBÜYÜK (7 yıl önce)
    BİREYSEL EGO VE BENCİLLİKLERİ BIRAKIRSAK ŞAMPİYON MALATYA İNŞAALLAH .NET 5 POZİSYONU BEN ATARIM DÜŞÜNCESİNDE HARCADIK YANI BAŞIMIZDAKİ ARKADAŞLARA PAS ATSAK ÇOK FARKLI KAZANIRDIK. OLANA ,ÖLENE ÇARE YOK AMA KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK. MORALLERİMİZİ BOZMADAN HEP BİRLİKTE BAŞARIYA ULAŞIRIZ İNŞAALLAH .SEVGİ VE SAYGILARIMLA BAŞARILAR DİLİYORUM.......VAHAP BAŞIBÜYÜK
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Sadık'a atılan bilek basma hareketi cezasız kaldı. Adamın topla alakası yok direk bileğe çalışıyor. Penaltı dedikleri pozisyonda Sadık'ın eline top çarpmamış hangi maçı seyretti merak ediyorum. Bu Mba Giresun ve bu maçta, Ahmet Aras Sivas ve bu maçta boş kaleleri atamadılar. Bu maçları kazansak 50 puan yapıyor. Yedeklerde hayır yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Sayın hocam takım bencillikten kaybetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Hocam bizim İrfan'nın düşürülmesi de Balıkesir'in penaltısında penaltı değildi omuz omuza yapılan mücadelede ,Mehmet Boztepe kendini yere bıraktı ama okadar ustaca yaptı ki hakeme de yutturdu.Tabii sizlerle birlikte bizlerde son derece üzüldük.İnşaallah bundan ders çıkarırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Sayın hocam kesinlikle bu gece rahat yatmamıştırsınız.İnsanlar hata yapabilir ancak dünyada bu seviyede hiç bir hoca güçlü küvetli siprinterAmuti dururken Ahmet Aras'ı oyuna almaz.Mağlup durumda olsaydık baskı kuran takım olsaydık bu değişiklik makul olurdu.Siz hata yaparsanız hakem haydi haydi hata yapacaktır.İnşaallah kaçan bu çok önemli 2 puanı aramayız.Çünki rakiplerimize göre çok ciddi avantaj sağlıyacaktık.
    0
    0
    Yanıtla
  • sürgülü (7 yıl önce)
    ahmet arasın yerine amutu girse maç bizimdi artı mba eger o üzerine cıkıldıgı pozisyonda yere düşse kesin penaltıydı düşmedi gitti sıfırdan cıkartacana kaleye vurdu azubuke bu hafta tutuktu onunda etkisi oldu birde kaleci ertaca hiç yan top calıştırmıyomu bu hocalar ya cıkıyo boşa yada izliyo sadece ama takım olarak bu ligden cıkarız inanmalıyız cıkacaz takımımız ve hocamız iyi her şeye ragmen...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    hocam her zaman arkandayız ama bu ahmet aras nedir allah aşkına, siz mi soktunuz bunu oyuna kendisi mi atladı sahaya?
    0
    0
    Yanıtla
  • edrf (7 yıl önce)
    sıkıntı yok desteğe devam şampiyon olacağız.herkes her şeyi bilmek zorunda değil beyler bazen susmak ve sadace desteklemek gerekir. şimdi yorum yapmayıp destek zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)edrf isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın edrf, Haklısınız; zaman, destek zamanıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • kaptan (7 yıl önce)
    irfan hocam takımı biraz cesur oynatın allah aşkına herhafta ecel terleri döküyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Fahir Barış (7 yıl önce)
    Ahmet Aras denen kazmayı kim ve nasıl aldı anlaşılmaz...Yazık ona verilen paraya...ikinci yarıdaki oyunla galibiyet bizimdi ama penaltımızı vermeyen hakem ve kazma Ahmet efendi sayesinde iki altın puan gitti
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Hocam neler kaçıyo neler . inşallah şampiyon luk kaçmaz.lider takım herkesi darmadağın etmeli herkes bizden korkmalı ama olmuyor.sanki kaçan 2 puan bizi şampiyon luktan edecek.cesur futbol oy na ya mı yo ruz.herkes puan kaybederken bizimde etmemiz gerekiyor sanki.bir kopamadık.Ama dua ediyoruz. Allah yardmcnz olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (7 yıl önce)
    Cangök hoca siz Eskişehir ile Göztepe ye ve kasıtlı olarak İzmir bölgesinden verilen hakeme dua edin. Puan farkı açılmasın diye hakem elinden geleni yaptı ve başardı da. Hakem 3 puanı Balıkesir alsın diye bayağı çaba gösterdi ama hakemle birlikte gücünüz bu kadarmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Hakem efendi farkın açılmasına engel oldu.Yalnız 3 ü bulmalıydık.Fısatta doğdu.Ahmet ve emba bencillik yaptı.İnşaallah Haftaya farkı açıp daha rahat maçlar çıkarırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Bu kadar eksik le kaçan galibiyet yapacak bişey yok Takım iyi oynuyor sonu Şampiyonluk
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktuğ Bey (7 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Mustafa, Bundan öncekiyle birlikte yorumlarınız yapıcı nitelikte, teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bedirhan (7 yıl önce)
    Sayın Cangök, Son saniyelerde alığınız penaltı ile beraberliği aldığınız için şanslı olan sizdiniz, Biz oyun olrak deplasmanda Balıkesirspor dan çok daha iyi oynadık ve daha çok pozisyona girdik. Hakemin kötü yönetiminden bahsetmiş. Atıkları, ilk golden pozisyon öncesi Sadık yapılan faul, bizim lehimize verilmeyen penaltı, ofsayt gerekçesiyle gol pozisyonu, Ayrıca İzmir bölgesi hakem ataması. Cangöke katıldığım tek doğru hakem kötü idi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    İrfan hocam kadro seçiminiz cok iyi ama sonradan yaptığınız değişikliklerde saha okuyamıyorsunuz. Biraz daha cesur olmanızı bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla