SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakaladığımız Pozisyonları İyi Değerlendirdik"

0
Güncellendi - 2018-11-09 23:23:39
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, 5-0'lık tarihi bir galibiyet aldıkları Trabzonspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, "Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik" dedi.

Bulut, maç değerlendirmesinde "Daha zor bir maç olacağını düşünüyordum ama futbolcularım maçın ilk saniyesinden 95. dakikaya kadar iyi konsantre oldular. Yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Bundan önceki maçlarda o yakaladığımız pozisyonları o kadar iyi değerlendiremiyorduk. Bu maç yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendirdik. Sahaya çıktığımızda baskılı oynadık, rakibi kalemize yaklaştırmamaya çalıştık, bunu ikinci yarı da çok iyi yaptık. Rakip 2-0'dan sonra birkaç pozisyon buldu, golünü atabilirdi ama kalecimiz Farnolle mükemmel bir performans gösterdi. Futbolcularımı kutluyorum." diye konuştu.

Erol Bulut, lig sonundaki hedefleri konusundaki bir soruya, "Şu an sıralamaya baktığımızda maç fazlamızla ikinci sıradayız. Çok umut verici. Bizim hedefimiz ilk 10 içerisinde olabilmek, hatta daha iyisini de yapabiliyorsak yapabilmek." yanıtını verdi.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü, adının Fenerbahçe ile anıldığı yolundaki bir soru üzerine de, "Ben şu an Malatyaspor'un hocasıyım. Burada hedeflerimiz var. O hedefleri başarmak istiyoruz. İnşallah sezon sonuna kadar bunu en iyi şekilde götürmeye çalışacağız."diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Fanatik (5 yıl önce)
    Mutevazi takimin MUTEVAZİ ,ALCAK GONULLU HOCASİ KALBİMİZE TAHT KURUYORSUN DAVRANİSLARİNLA ,OYUNUNLA
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (5 yıl önce)
    biz mutavazi bir takimiz, erol hocaya destek olmalıyız, adil başkanda hatalar yapmıştır transferde, erol hoca antalyaspor ile konuştuğunda iyiki hocaya kızıp ta göndermedi..
    0
    0
    Yanıtla
  • vahap (5 yıl önce)
    Erol Hocam Allah seni başımızdan eksik etmesin Allahına Kurban senin
    0
    0
    Yanıtla
  • bekir sıtkı (5 yıl önce)
    HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN......EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLİK..İŞTE GÖNLÜMÜZDEKİ ÖZLEDİĞİMİZ MALATYA SPOR......HARİKASINIZ..BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.EMEĞİ GEÇEN HERKESE BİNLERCE DEFALARCA TEŞEKKÜRLER.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Iyi bir solbek ve Bu takim Hep böyle oynarsa yenemiyecegi takim yok beklenmedik bir basari elde edilir 4 büyüklerin hali ortada tek rakip basaksehir neden bir bursaspor gibi basari yakalamiyalim ? Imkansiz degil basarabiliriz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Mesele büyük takım gibi oynamak, büyük düşünmek. Dünkü galibiyet böyle bir şeydi.Ağzına Şampiyonluk, Avrupa kupalarını almaya korkan teknik ekip ve başkan artık bu iddialı demeçleri vermeliler.Bu takımı da taraftarı da motive edecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (5 yıl önce)
    Yoruma gerek yok erol bulut mucizesi bu olsa gerek tebriklere erol bulut ve takım..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Teşekkürler hocambugünde muhteşemdi herkes.Şehirde avrupa ligleri için beklentiler oluştu.inşallah onuda görürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Bu adam ne milli arada ne de devre arasında skandala imza atıp fenere veya başka bir yere gitmemeli. Takımı bu sezon hedefe ulaştırıp sonrada uygun bir karar verilip sözleşmeli veya karşılıklı anlaşarak nihayetine erdirilmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok önemli bir bilgilendirme.İyiki yazmışsınız.Kimse farkında değildi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Erol.hoca ve oyuncular emeginize.Saglik Allahiniza.Gurban yenemeyeceginiz takim.yoktur.en buyuk malatyam.tesekkurler
    0
    0
    Yanıtla