SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakamdan Tutun"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:17:52
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Orduzu Belediyesini ziyaret etti. Akın, “Büyükşehir olduktan sonra faydasını görmezseniz, o zaman yakamdan tutun” dedi. 

Beraberinde,  İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve bazı partililerle birlikte Orduzu Belediyesini ziyaret edip, Belediye Başkanı Cumali Ekin’den sorunlar hakkında bilgi alan Milletvekili Cemal Akın, burada yaptığı konuşmada, Malatya'nın Mart 2014’de büyükşehir olmasından sonra hizmetlerin daha gözle görülür hale geleceğini bildirdi. “Büyükşehir olduktan sonra faydasını görmezseniz, o zaman yakamdan tutun” diyen Akın, büyükşehirin avantajlarını anlattı.

İtalya’da şehirlerin birleştirildiğini ifade eden Akın, "Büyükşehir o bölge için avantajdır. Hizmet her tarafa daha hızlı şekilde yapılır" diye konuştu.

Osman Güder ise, "Malatya büyükşehir olunca genel sekreterlik bünyesinde 24 daire başkanlığı oluşturulacak. Daire başkanları kendi alanlarıyla ilgili sorumluluk alanında hizmet yapacak" ifadelerini kullandı.

Orduzu Belediye Başkanı Cumali Ekin de, beldelerinde öncelikli sorunun damlama sulama sistemine geçilmesi olduğunu dile getirip, “Bir bölgede geçildi, kalan iki bölgede de bir an önce geçilmesi için gereken desteğin verilmesini bekliyoruz” dedi.

Bu arada Milletvekili Akın, Vaizpınarı'nda 3 kilometre kanalizasyon döşenmesi için Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile telefonla görüşüp, boru talebini iletti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız