SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakın Mardin Meydanına Ateş, Beni de İçine Atın!."

0
Güncellendi - 2016-03-21 00:39:14
A- A+ PAYLAŞ

  • Bakan Tüfenkci, şehit Emniyet Amiri ve polis memurunun ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulundu. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve beraberindeki heyetin ziyaret ettiği Mardin'de şehit edilen Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü Emniyet Amiri  Gaffari Güneş’in eşi Esin Güneş, "Canı yanmasın diye telefon bile açmıyordum. O işin gücün içerisinde bir de ben yük olmayayım, diyordum son zamanlarda, bir de ben daraltmayayım diyordum ama nefesi gitti” dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki trafik kazasında şehit düşen Mardin TEM Şube Müdürü Gaffari Güneş ve PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit edilen Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın'ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Tüfenkci’ye Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı eşlik etti.

Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler ilk olarak trafik kazasında şehit düşen Mardin Terörle Mücadele Şube Müdürü Emniyet Amiri Güneş'in, Yazıhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki babaevine gitti. Burada şehidin babası Ali Güneş'e başsağlığı dileyerek sohbet eden Tüfekci, daha sonra şehidin eşi Esin Güneş'in evine gitti. Tüfenkci, "Rabbim sizlere güç kuvvet versin. İnşallah vatana, millete yararlı çocuklar yetişmesine vesile olursunuz. Sizin her zaman güçlü olmanız lazım. Sizler ve çocuklarımız bize, millete emanet" dedi.

“TELEFONU GELİR, SESİNİ DUYARDIK. BU BİZE YETİYORDU”

Şehidin eşi Esin Güneş gözyaşlarını tutamayarak; "Canı yanmasın diye telefon bile açmıyordum.O işin gücün içerisinde bir de ben yük olmayayım, diyordum son zamanlarda, bir de ben daraltmayayım diyordum ama nefesi gitti. Telefonu gelir, sesini duyardık. Bu bize yetiyordu. Ama artık onu bile duyamayacağız, göremeyeceğiz. Benim yavrularım bir daha babalarını göremeyecek, hissedemeyecek, dokunamayacaklar. Rabbime o kadar yalvardım. Yakın Mardin meydanında bir ateş, beni de atın içine, roketlerini, taşlarını, mermilerini her şeylerini bana atsınlar, yeter ki yüreklerindeki nefret tohumları gitsin Rabbim, dedim. Yeter ki gitsin ben gideyim hiçbir şey değil ama artık canlar gitmesin. Hiç kimsenin canı yanmasın" ifadelerini kaydetti.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit edilen ve Pazar günü defnedilen Özel Harekat Polisi Oğuzhan Günaydın'ın merkez Selçuklu Mahallesi Narlı Sokağı'ndaki baba evine giden Bakan Tüfenkci ve beraberindekler, aileye başsağlığı dileklerinde bulundular. Çalık, şehidin annesi Şengül Günaydın ile görüşürken, Tüfenkci, baba Ali Günaydın ile bir süre sohbet ederek taziyelerini sundu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c4

c5

c6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Cesamin ÖZKAN (8 yıl önce)
    Şehit edilenleri vuranlara ortam hazırlayanlar vebal altındadır. Örgütün başı ile kol kola olup görüşmeler yapanalar, güvenlik güçlerinin elini kolunu bağlayanlar, örgütün başına övgüler yağdıranlar sanki AKP iktidarının kendisi değilmişte başkasıymış. AKP çıkarmayı düşündüğü yasalarla kendisini mahkum etmektedir, tıpkı bir ipek böceği gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • kübra (8 yıl önce)
    Allah bas sagligi versin
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz selim (8 yıl önce)
    ALLAH ŞEHİTLERİMİZE RAHMET ETSİN AİLELERİNE SABER VERSN .Teröristleri kahhar ismi ile kahr etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman Ağcan (8 yıl önce)
    Daha gencecik bir fidan.. Rabbim şehadetine nail eylesin. Ailesine sabrı cemil niyaz ederim. Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (8 yıl önce)
    Şehidimize Allah' tan rahmet, kederli ailesine sabrı cemil diliyorum. o makamların en yücesine sahip olarak öbür dünyaya göç etmiştir. Vatanı, dini ve bayrağı için genç yaşta şehit olan bu kardeşim bilsin ki yalnız değil daha binlerce kişi bu vatan ve bayrak için şehit olmaya hazırdır. Ruhun şad olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Emine (8 yıl önce)
    Allahım ne çok acı var.Rabbim güc kuvvet versin.Sabır versin.Söylediklerinle icimizi yaktın kavurdun Esin Güneş.Teröre teslim olmayacağız inşallah.Senin gibi anneler var oldukça bu vatana millete bir şey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla