SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yakınca- Bostanbaşı DMA'da Sona Yaklaşıldı

0
Güncellendi - 2017-11-21 04:37:07
Yakınca- Bostanbaşı DMA'da Sona Yaklaşıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Ölçülebilir Alt Bölge(DMA) kapsamında Yakınca – Bostanbaşı Mahallesi’nde 12,9 milyon TL değerindeki 48,5 kilometrelik içmesuyu altyapı çalışmalarında sona yaklaşıldı.

“12,9 Milyon TL İçmesuyu Altyapı Yatırımı”

MASKİ Genel Müdürlüğü şehir merkezinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmaları yaparak kayıp-kaçak su kullanımının önüne geçerek Malatya’nın içmesuyunu kontrol altına alıyor. Kuruldukları ilk günden beri şehre hizmet edebilmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “ Yakınca –Bostanbaşı Mahallesi’nde maliyeti 12,9 milyon TL olan 48,5 kilometrelik içmesuyu altyapı çalışmalarımızda sona yaklaştık. 1.100 adet abone bağlantısının 700 adedini tamamladık. 6 adet debimetre vana odası çalışmalarımız devam ediyor. Malatya’mızın modern bir altyapıya kavuşması ve Kaptaj’dan gelen kaynak suyunun aynı kaliteyle vatandaşlarımızın musluklarına ulaşması için yatırımlar yapıyoruz. Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmaları kapsamında Yakınca – Bostanbaşı Mahallemizin içmesuyu altyapısını 100 yıl dayanıklı DUKTİL borularla yeniliyoruz. Malatya’nın tamamında gerçekleştirdiğimiz içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarıyla şehrimizin altyapı ağını güçlendirerek sağlam gelecek inşa ediyoruz. Çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. ” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • servis (6 yıl önce)
    daha nice yatırımlar görürüz umarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Fazlı buyuktatar (6 yıl önce)
    Ellerinizle sağlık allah razı olsun güzel bir hizmet ancak yakicanın. Da imarını yapsanız allah rızası için köyümüz boşaldı kimse kalmadı imari olmayınca en yapacak imar yok be bu. Sebeple herkes dışarıya kiraya çıktı veya dışarıdan ev aldılar. O sebepten. Kimse kalmadı allah rızası için imara açın saygılar.sunuyorum
    0
    0
    Yanıtla