SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yakınca- Bostanbaşı Hattı Yenileniyor

0
Güncellendi - 2017-07-31 20:36:59
Yakınca- Bostanbaşı Hattı Yenileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İçmesuyu altyapısı çalışmaları için Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) kapsamında Yakınca - Bostanbaşı Mahallesinde 50 kilometrelik içmesuyu hattının 35 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Malatya’nın İçmesuyu altyapısını tamamen yenilemek için hummalı çalışmalar sergileyen MASKİ Genel Müdürlüğü, kayıp-kaçak su kullanımının önüne geçebilmek için kesintisiz çalışıyor. Genel Müdür Dr. Özdemir, “ Yakınca ve Bostanbaşı Mahallelerinde Ölçülebilir Alt Bölge (DMA) çalışmalarımız devam ediyor. İhale kapsamında yapılacak olan 50 kilometrelik hat çalışmasının 35 kilometrelik kısmını ve 1100 adet abone bağlantısının 70 adedini tamamladık. Çalışmalarımız devam ederken 6 adet debimetre vana odası 45 adet yangın hidrantı çalışmalarımız yapılacak. Mahallerimizin içmesuyu hattının tamamını 100 yıl dayanıklı DUKTİL borularla yenileyerek şehrimizin gelecek 50 yılını inşa ediyoruz. Bölgedeki çalışmalarımız tamamlandığında Yakınca Bostanbaşı Mahallelerimiz sağlıklı içmesuyu hattına kavuşacak. Malatya genelinde kayıp-kaçak su kullanımının önüne geçilerek bereketli suyumuzun gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde ulaştırılacak. Yakınca- Bostanbaşı Mahalleleri ve Malatya genelinde özverili çalışmalar yapan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız