SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakından Takip Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:09
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, selden dolayı zarar gören Darende’nin Aşağıulupınar beldesinde incelemelerde bulundu. Konuyu yakından takip edeceğini, yetkililerle görüşeceğini belirten Ağbaba, selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Darende ve Hekimhan’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ağbaba sabah saatlerinde, beraberinde Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu, Belediye Başkan Adayı Suat Mengüçoğlu ve parti yöneticileriyle Darende’nin Aşağıulupınar, Yukarıulupınar, Balaban ve Ağılbaşı Beldeleriyle Yeşiltaş ve Şendere köylerini ziyaret etti. Ağbaba, öğleden sonra ise Hekimhan Belediye Başkan Adayı Ali Seydi Millioğulları, ilçe Başkanı Kadir Sarıbaş ve parti yöneticileriyle beraber Güzelyurt Beldesi ile Sarıkız, Söğüt, Yeşilköy, Cecimli, Fatih, Gelengeç ve Kızılyatak Köylerini ziyaret etti, Hekimhan Merkezinde çeşitli toplantılar gerçekleştirdi.

SEL BÖLGESİNDE İNCELEMELER YAPTI

İki gün önce sel felaketiyle karşı karşıya kalan Aşağıulupınar beldesinde zarar gören ev, işyeri ve bahçelerde incelemeler yapan Ağbaba, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirterek “Devletin bu kötü gününüzde yanınızda olması lazım. Ben de bu konunun yakından takipçisi olacağım. Yetkililerle görüşeceğim. Hepinize sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Evleri zarar gören vatandaşlar ise şiddetli yağan yağmurun, köprüyü tıkadığını, köprüden evlerine doğru sel baskını olduğunu belirtti.

48 YILLIK AĞILBAŞI BELDESİ KAPANIYOR

Ağılbaşı Beldesi ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Cengizhan Kılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Belde belediyemizin kapanmasına 20 gün kaldı. Beldemiz kapanmadan milletvekilimizi bir kez daha konuk etmekten onur duyduk” şeklinde konuştu.

Milletvekili Veli Ağbaba ise konuşmasında, “Ağılbaşı’na emeği olan başta size ve beldenin kurulmasında büyük emeği geçen Süleyman Yıldırım’a, Ali Rıza Karaca’ya, Belediye Meclisi’nde görev yapan herkese teşekkür ediyorum. Ağılbaşı 1966’da belediye olmuş bir yer. 48 yıllık belediye maalesef şimdi kapatılıyor. Malatya’da pek çok tarihi belediye kapatıldı. Biz baştan beri beldelerin ve köylerin tüzel kişiliklerinin kaldırılmasına karşı çıktık. Ancak gücümüz yetmedi. Umarım Büyükşehir Yasası hizmette aksamalara sebep olmaz” dedi.

BELDE BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

30 Mart’ta tarih olacak belde belediyeleriyle ilgili de bir değerlendirme yapan CHP Milletvekili Ağbaba, “Malatya’daki tüm belde belediyelerinde emeği olan belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine emekleri ve katkıları için teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız