SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yakından Tanıyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği görevinden Amasya valiliği görevine atanan Vali Halil İbrahim Daşöz, Malatya'da yayın yapan gazete ve televizyon yöneticileri ile muhabirleri kabul ederek bir süre görüştü.

Ziyaret esnasında konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, "3 yıla aşkın bir süredir Malatya'ya birlikte hizmet etmeye çalıştık. Bir çok güzelliği paylaştık. Üzüldüğümüz zamanlarda oldu. Ancak bu 3 yılda unutamayacağımız anılarımız ve mutluluklarımız da oldu. Malatya'da çok renkli bir yerel basın var. Görsel ve yazılı basın devlet ve halk arasında bir köprü görevini yaptı. Ben sizleri hiç unutmayacağım. Bana verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki görev yerimde de sizlerle diyaloğumuz hiç kesilmeyecek. Yeni Valimizi yakından tanıyorum. Kendisine de başarılı bir hizmet yılı diliyorum.Basın müzesine biz hazır olduğumuzu söylemiştim. Ancak kurumsal olarak basında aşırı bir yoğunluk göremedim. Basın tarihi adına güzel bir çalışma bu nedenle üstünde durulması gerekiyor. Malatya'da açılacak 5 müzeden biride basın müzesi olacak. Ben bunun açılmasını temenni ediyorum. Türkiye'de önemli bir müze olacağına inandığım için üstünde durulmasını istiyorum" dedi.

Ziyaretin anısına Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkan yardımcısı Kemal Deniz, hizmetleri anısına Vali Daşöz'e bir plaket verdi.

Ziyaret sonunda Vali Daşöz, gazete ve televizyon yöneticileri ile muhabirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (Üstteki fotoğrafta)

BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ'NİN ZİYARETİ..
Öte yandan Malatya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Fendoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de, Vali Daşöz'ü makamında ziyaret ettiler.

Dernek başkanı Fendoğlu, 3.5 yıla yakın bir süre Malatya'da görev yapan, başta eğitim olmak üzere birçok konuda projeleriyle tanınan Vali Daşöz'e, yeni görevinden dolayı başarı dileklerini iletti. (Alttaki fotoğrafta)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız