SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yakınlarına Mektup Yazdılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:10:24
Yakınlarına Mektup Yazdılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, 2014 yılı ‘Hazinemiz Ailemiz’ projesi kapsamında anne-babalarına ve aile yakınlarına mektup yazdı.

Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu’nda bir araya gelerek mektup yazan ve duygularını anlatan resimler çizen çocuklar, daha sonra PTT Başmüdürlüğü’ne giderek mektuplarını teslim etti.

Çocuk Meclisi Başkanı Zeynep Kardelen Özdemir, uygulanan projeden duydukları memnuniyeti ifade ederek, unutulmaya yüz tutmuş bir gelenek olan mektup kültürü ile ailelilerine ve aile yakınlarına duygu ve düşüncelerini iletmenin daha bir anlamlı olduğunu söyledi.

Aile kavramının günden güne önemini yitirdiğini ve özellikle çocukların aileleri ile birlikte zaman geçirmek yerine alışveriş merkezlerinde ve sosyal medya üzerinde yoğunlaşmasının yanlış olduğunu vurgulayan Özdemir, “En kötü yanımızda bizlerin yanında anne- babamız ve aile yakınlarımız olmuştur. Yaşadığımız problemlerin çözüm yeri sosyal medya değil kendi ailemizdir” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız