SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yakıt Aynı, İş 4-5 Kat Fazla..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er," 2010'u, 3 yıl öncesine göre adeta sıçrama yılı olarak görebiliriz. Kullandığımız yakıt aynı olmasına rağmen 4-5 kat iş yapmışız" dedi.

İl Özel İdaresi Salonu'nda düzenlenen İl Genel Meclisi toplantısında meclis üyelerine 2010 yılı faaliyet kitabını dağıtan ve yapılan hizmetleri anlatan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "2010 yılını çok başarılı çalışmalarla tamamlamanın mutluluiğunu yaşıyoruz. Geçmiş yıllara göre kıyaslamalar yapıldığında birçok alanda kat kat hizmetler yaptık. 2010'u, 3 yıl öncesine göre adeta sıçrama yılı olarak görebiliriz. Kullandığımız yakıt aynı olmasına rağmen 4-5 kat iş yapmışız. Sulamada 30 yılda
yapılamayanları bir yıla sığdırdık. Değerli meclis üyeleri ve personellerimizin çalışmaları ile bu başarılı çalışmalar ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Geçen yıl yapılan çalışmaları, altyapıdan kültürel onarım çalışmalarına, içmesuyundan, sulama suyuna, köprü yapımından büz üretimine yaptıkları çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlatan Er, bu başarılı çalışmaları İl Genel Meclisi'nin desteği ve İl Özel İdaresi çalışanlarının gayretli çalışmaları sonucu elde ettiklerini vurguladı.

Er, köylere götürdükleri hizmet ile kentten köye dönüş olduğu gibi, köylülerin de kente taşınma ihtiyacı duymadıklarını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız