SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yakıt Bulmakta Zorlanırken.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:30:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi beraberindeki partililerle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169. Yıldönümü nedeniyle Emniyet Müdürü Nuri Uluayak’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Polis Teşkilatı’nı 169. kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Fedakar ve cefakar şekilde görev yapan polis teşkilatımız gereke yetişme tarzları ve gerekse de olaylara yaklaşımı itibariyle son yıllarda güvenirliğini kat ve kat arttıran bir kurumumuz. Özellikle karakollarımıza giden vatandaşlarımızın memnuniyet oranını artması ve suçlulara insanca muamele edilmesi, delilden suçluya gidilmesi ve teknoloji açısında teşkilatımızın donanımlı hale getirilmesi son yıllarda polis teşkilatımızı zirveye taşıdı. İnşallah sosyal hakları ve yaşam standartlarında istenilen seviyeye geliyor ve daha da gelmesini istiyoruz. Sağlana huzur ve barış ortamının polis teşkilatımızın katkısı ile İnşallah devam eder” diye konuştu.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, “Malatya’da çok güzel hizmetler yapılıyor. Malatya bugüne kadar kendine has üslubu ile misafirperverliği ile gelen tüm bürokratları başına taç eder. Emniyet teşkilatımızın 169. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Emniyet mensuplarımız gecelerini gündüzlerine katarak 24 saat, bazen 48 saat hiç uyumadan inanılmaz hizmet veriyor. Şehitlerimize Allah’dan rahmet, gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum. Biz Emniyet Müdürlüğümüzde güzel çalışmalar yaptık. Özellikle fiziki şartlarla alakalı olarak ilçelerimizde çok önemli düzenlemeler yaptık. Doğanyol’a çok güzel bir bina kazandırdık. Kuluncak’a güzel bina yaptık. Hekimhan’da Trafik Denetleme Bürosu yaptık. Emniyet Müdürlüğümüze güzel bir bina kazandırıyoruz. İnşallah İçişleri Bakanımızı Malatya’ya davet ettik. Hem yerinde incelemeler yapacak ve hem de birlikte biten binaların açılışını yapacağız. Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'muzun yaklaşık bin öğrencilik olması için başlattığımız çalışmalar devam ediyor. Fiziki şartları sağlama bizden, güvenli bir atmosferi sağlamak polisimizden” dedi.

Emniyet Müdürü Nuri Uluayak ise, ziyaret için teşekkür ederek, “Son yıllarda Emniyet Teşkilatı’nın çalışma şartlarında, imkanlarını geliştirilmesinde devletimizin ve hükümetimizin çok büyük desteğini görmekteyiz. Daha döne kadar araçlarımızın yakıtını bulmakta zorlanırken, bugün sosyal projelere destek verir hale geldik. Bu çok önemli bir göstergedir. Devletimiz, hükümetimiz, Valiliğimiz bizlerin arkasında olduğu sürece hem Malatya ilinde ve hem de Türkiye genelinde her türlü alanda çok güzel bir hizmet vereceğimize inanıyorum. Emniyet teşkilatı birikimi olan bir teşkilat. Başka kurumlarda bir şube müdürlüğüne, bir daire başkanlığına 10-12 yılda gelinirken, Emniyet Teşkilatında en az 25 yıllık bir süre gerekmektedir. Bu da buraya kadar olan bilgi ve tecrübe birikimini yıllar itibariyle sindire sindire gelmekten kaynaklanmaktadır” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız