SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın 1 Hafta İzin Alıp İstanbul'a Gitti

0
Güncellendi - 2017-11-28 16:59:59
Yalçın 1 Hafta İzin Alıp İstanbul'a Gitti
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da Beşiktaş maçı sonrası süresiz kadro dışı bırakılan kaptan Yalçın Ayhan ile ilgili detaylar paylaşılmadı.

  Sarı kırmızılılarda 13.haftada oynanan Beşiktaş karşılaşmasından bir gün sonra takım kaptanlığını da yapan tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan’ın ‘disiplinsiz davranışları’ nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı kaydedildi. 36 yaşındaki stoperin, yönetim ile teknik heyetin ortak kararı sonrası kadro dışı bırakıldığı iddia edilirken, konuyla ilgili kulüp başkanı Adil Gevrek’in açıklama yapacağı belirtildi.

  Şuana kadar yönetim kurulu adına kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, “2017-2018 Futbol sezonu başında transfer ettiğimiz futbolcumuz Yalçın Ayhan, yönetim kurulumuzun yaptığı toplantı sonrası fikir birliğinde almış olduğu karar gereği disiplinsizlik ve benzeri uygun olmayan davranışlar nedeni ile süresiz kadro dışı bırakılması zaruri hale gelmiştir. Hiç bir kişi veya kişiler hiç bir sebep veya nedenle şerefli kulübümüz ve asil taraftarlarımızdan üstün olamaz. Konu ile ilgili detaylı gerekçeler önümüzdeki günlerde başkanımız Adil Gevrek tarafından açıklanacaktır” açıklamasını yayınladı.

  Gündüz’ün ‘Konu ile ilgili detaylı gerekçeler önümüzdeki günlerde başkanımız Adil Gevrek tarafından açıklanacaktır’ ifadesi sonrası kamuoyu, taraftar ve basın mensupları tecrübeli stoperin kadro dışı bırakılmasının nedenin ne olduğunu merakla bekliyor.

  Süresiz kadro dışı bırakılmasının ardından bir hafta izin alan Yalçın Ayhan’ın İstanbul’a gittiği öğrenilirken, iznin ardından alınacak karara göre, altyapıyla ya da özel antrenör eşliğinde çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Vahap (6 yıl önce)
    Neden biliyormusunuz iki hafta önceki Başakşehir macıyla Beşiktaş maçında farklıydı ondan Başkan takip etti sustu ve düşürdü tuzaga çünkü Başakşehir macında teşekkür mahsayıyla oynadı Beşiktaş’la geldiğinde beri en iyi oyunuydu sebep bu başkana helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Evet çok doğru! Hiçbir futbolcu Malatyaspor’dan büyük değil,ancak başkan ve yönetim denen kişilerin kaprisleri de aynı şekilde büyük değil.Bu takımın sahibi Adil Gevrek de değil,yönetimdeki şahıslar da değil,belediye başkanı ve hatta milletvekilleri de değil! Sizler bugün varsınız yarın yoksunuz.Bizler taraftarlar her zaman takımızın yanındayız ve her zaman varız var olacağız.Yönetmek vasfına haiz değilsiniz.Yol yakınken istifa edin!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Net açıklama bekliyoruz yönetimden.yerli oyuncuların hakkını savunduğu icin mi.bu haber dogrumu .kaptan olması bunu gerektirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram (6 yıl önce)
    Bence bugibi kişiler takima faydali olması mümkün değildir hele böyle kişileri daha fazla kalması takıma faydali olması munkundegildir kimse malatya spora üstün değildir
    0
    0
    Yanıtla