SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın Ayhan Ankaragücü'nde

0
Güncellendi - 2018-07-12 06:15:39
Yalçın Ayhan Ankaragücü'nde
A- A+ PAYLAŞ

MKE Ankaragücü, Osmanlıpsor’un tecrübeli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan’la 1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladı. Beştepe Tesisleri'ne gelerek kendisini sarı-lacivertli camiaya bağlayan ön sözleşmeye imza attıktan sonra duygu ve düşüncelerini ifade eden Yalçın Ayhan, "Profesyonel futbol hayatımda hep Ankaragücü taraftarlarına imrenmişimdir, artık onlarla birlikteyim, heyecanlıyım" dedi.

Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Yalçın Ayhan, "Büyük bir camiaya geldim bunun bilincindeyim. Tarihi bir kulüp ve muhteşem taraftarlarımız var. Bu muhteşem taraftarın Süper Lig'de karşısına çıkacağım için mutlu ve huzurluyum. Bir çok Süper Lig ekibinden teklif gelmesine rağmen maddiyatı önemsemeden bu tarihi kulüp önceliğim oldu. Ankaragücü hak ettiği ligdedir ve daha da başarılı olmak için bütün gücümle savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Yalçın Ayhan, sözlerine şöyle devam etti:

"Futbol hayatı boyunca seyrederken büyük haz aldığım o muhteşem taraftarların şimdi arkamda olduğunu hissetmek bana ayrı bir motive olacaktır. Burayı seçmemdeki en büyük etken manevi güç olan büyük Ankaragücü taraftarlarıdır. İnşallah onları utandırmayacağım."

Yalçın Ayhan, geçtiğimiz sezon transfer döneminde Medipol Başakşehir'den Yeni Malatyaspor'a transfer edilmiş ve yarım sezon futbol oynadıktan sonra yaşanan uyum sorunları nedeniyle geçen sezonun devre arasında sözleşmesini feshetmiş, Osmanlıspor'la anlaşmıştı.

Ankara, iha- malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    İnşallah Ankaragücü de sayende düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet kara (5 yıl önce)
    yav he he
    0
    0
    Yanıtla