SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın Osmanlıspor İle Anlaştı

0
Güncellendi - 2018-01-04 17:02:32
Yalçın Osmanlıspor İle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in ilk yarısında formasını giydiği Evkur Yeni Malatyaspor’da disiplinsiz hareketleri gerekçe gösterilerek kadro dışı bırakılan ve daha sonra karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığı defans oyuncusu Yalçın Ayhan’ın Osmanlıspor ile anlaştığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımda ligin ilk yarısında sergilediği performansla taraftarın beğenisini kazanan Yalçın Ayhan’ın E.Yeni Malatyaspor’dan ayrıldıktan sonra Süper Lig ekibi Osmanlıspor ile anlaşmaya vardığı ifade edildi.

E. Yeni Malatyaspor’da alacağının bir kısmından vazgeçmek suretiyle yönetimle karşılıklı anlaşarak yolları ayıran 35 yaşındaki tecrübeli futbolcunun ligin ikinci yarısında Ankara ekibi Osmanlıspor’un formasını giyeceği bildirildi.

Yalçın Ayhan ligin ilk yarısında Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 14 resmi müsabakaya çıkarken, takımı adına 1 gole imza attı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • adil bayram (6 yıl önce)
    bu gidişin sıkıntısını mayıs ayında göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (6 yıl önce)
    Bu gidişin acısını mayıs ayında göreceğiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (6 yıl önce)
    Sezon basında istediklerimizi Göztepe aldı kiralamada rakip Osmanklıspor.Karabüklü ceyhunu biz istedik onlar aldı..az icraat görelim yönetimden.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    büyük bir kayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Bu saatten sonra osmanlı spora allah yardım etsin biz iyi kurtulduk 35 yaş futbolcudan kırdı yıktı ezdi futbol bekleyin profesyonel oyun beklemeyin paul papp yada baska defans oyuncusu gelirse herkes bence onu konuşacak yalcin iyiki gitti diyecekler
    0
    0
    Yanıtla
  • CEMİL (6 yıl önce)
    yalçını dün gönderenler bugün yerine adam almaları gerekitrdi yalcın nasılki dün sözleşmesdi fes e3tti bugün anlaştı işte bu dur yönertici ve kaliteli futbolcu farkı
    0
    0
    Yanıtla