SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalçın ve Milosevic Basın Toplantısı Yapacak

0
Güncellendi - 2019-08-13 21:00:50
Yalçın ve Milosevic Basın Toplantısı Yapacak
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Perşembe akşamı kendi sahasında Sırbistan'ın Partizan takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turu rövanş karşılaşması önceki, iki takımın teknik direktörleri Çarşamba akşamı basın toplantısı yapacaklar.

Maç öncesi medya programı ile ilgili olarak Yeni Malatyaspor Kulübü'nden şu bilgi verildi:

"Yeni Malatyaspor’umuzun UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme karşılaşması olan Sırbistan Temsilcisi FK Partizan Belgrad ile evimizde oynayacağımız rövanş maçı medya programı belli oldu.

Çarşamba akşam her iki takımın basın toplantıları ve antrenmanları olacak.

Yeni Malatyaspor’umuzun Teknik Direktörü Sergen Yalçın ve futbolcumuz Guilherme UEFA kuralları gereği maçtan bir gün önce 14 Ağustos Çarşamba günü saat 18:00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda düzenlenecek basın toplantısına katılacak.

Ardından 19:00’da Nurettin Soykan Tesisleri’mizde ilk 15 dakikası medya mensuplarına açık antrenman yapılacak.

FK Partizan Belgrad takımının Teknik Direktörü Savo Milošević ve futbolcuları Aleksandar Scekic 19:30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda basın toplantısına katılacak.

Ardından Yeni Malatya Stadyumu’nda ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık antrenman gerçekleştirecek.

Yeni Malatyaspor’umuz ile FK Partizan Belgrad arasında Malatya’da düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş maçı, 15 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’da başlayacak.

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Mustafa korkmaz (4 yıl önce)
    HAYDİ MALATYAAA gün birlik gün beraberlik günü alayqnın yanında olma günü biz inandık değerli futbolcular sizde inanın arma uğruna forma aşkına bu maçı alın stadda sizlerleyis
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hocam sizlere oyunculara guveniyoruz.maci Alacaksiniz surekli hucum uzakta olsa kaleye Sut.atsizler basarilar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Alacaz maçı
    0
    0
    Yanıtla