SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalnız Bırakmadılar Ama

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:37:32
Yalnız Bırakmadılar Ama
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un Kartalspor'la oynadığı karşılaşmayı Malatya'nın partilerinin genel başkan yardımcısı iki milletvekili AKP'li Öznur Çalık ile CHP'li Veli Ağbaba da izlediler.

Son haftalarda hakem hataları nedeniyle önemli kayıplara uğrayan, geçen hafta Malatya'da oynanan Tokatspor maçı sonrasındaki olaylar nedeniyle de ağır cezalarla karşı karşıya kalan Yeni Malatyaspor'un, İstanbul'daki Kartal maçını izlemek üzere Çalık ve Ağbaba da Kartal Stadı'na geldiler. Maç boyunca protokol tribününden takıma destek veren, taraftarlarla kaynaşan milletvekilleri, 1-0'lık mağlubiyetin ardından, kısa birer açıklama yaptıkları staddan üzgün ayrıldılar.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, başkanın almış olduğu ceza ile ilgili olarak itirazlarını yaptıklarını belirterek, "Verilmiş olan 440 gün ceza çok uzun bir ceza böyle bir cezanın olduğunu ben hatırlamıyorum. İtirazlar ve değerlendirmeler yapılacak. Bizim üzerimize düşen ne varsa biz yapmaya hazırız. Kimsenin hakkını yemedik, hakkımızı da kimseye yedirmeyiz. En önemlisi ise yediğimiz ceza değil. Adil başkan dışarıda da maçı seyredebilir. Biz oyuncularımız ile o sahada iyi mücadele etmeliyiz. Taraftarlarımız ile desteklemeliyiz. Bir üst lige çıkmak için mücadele etmeliyiz. Bugünkü maç daha iyi sonuçlanabilirdi. Bundan sonra oyuncularımız takımı eksik bırakacak oyunu sergilememeli. Daha dikkatli oynamalılar" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise geçtiğimiz yıllarda Malatyaspor'a birçok haksızlık yapıldığını söyleyerek, "Çok talihsiz bir maç yaşadık. Ligden atmak için bir çok cezalar verildi. Kente sahip çıkılması gerekiyor. Hem siyasiler olarak hemde kenti yönetenler olarak. Umarım ileride düzelir. Geçtiğimiz hafta Bakan'a bir mektup yazdım. Ben üzerime düşen her şeyi yapmaya çalışıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız