SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yalnız Bırakmamaya Çalışıyoruz'

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:41
'Yalnız Bırakmamaya Çalışıyoruz'
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da bayramlaşma töreni yapıldı. 

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; Vali Vasip Şahin, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Burhanettin Aktı, AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, teknik heyet, futbolcular ve Malatya spor camiasının temsilcileri katıldı.

Vali Vasip Şahin, Yeni Malatyaspor camiasının Kurban Bayramını tebrik ederek, “Bu sene geçen seneden daha iyi ve diri bir takım izliyoruz. Yeni Malatyaspor’un maçlarına gitmek benim için hem bir zevk hem de görev, tabi bunun yanında mutlu da oluyorum. Futbolcuları tribünden izlerken çaba ve akıttıkları terlere saygı duymamak mümkün değil. Futbolcular Malatya için büyük çaba sarf ediyorlar. İnşallah sezon sonuna kadar bu performans devam eder ve geçen sene hak edipte, alınamayan başarı bu sene çok daha kolay bir şekilde elde edilir. Takımın yanında olmaya ve futbolcuları yalnız bırakmamaya çalışıyoruz. Bilin ki bütün Malatya da Yeni Malatyaspor ile beraber” dedi.

2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Burhanettin Aktı ise yeni Malatyaspor’un üst liglere layık olduğunu ifade ederek, “Her ne kadar bugüne kadar Yeni Malatyaspor ile birlikte olma fırsatı bulamasak da, basından ve ilgili arkadaşlardan yakinen takip ediyoruz. Yeni Malatyaspor’u önce PTT 1. Lig daha sonrada Süper Lig’de görmek istiyoruz. Yeni Malatyaspor, üst ligleri kaldırabilecek birikim ve seviyeye sahip. Bizim bütün temennimiz Yeni Malatyaspor’un hak ettiği yerde olmasıdır” şeklinde konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da Yeni Malatyaspor’un kendilerine Kurban Bayramı ile birlikte ikinci bir bayram yaşattığını belirterek, şunları söyledi: 

“Takımımız güzel bir başarı yakaladılar. Güzel bir grafikle, iyi bir başarı seyri var. Futbolcularımız güzel futbolla, iyi neticeler alıyorlar. İnşallah bu başarıların devamı gelir. Dolayısıyla Malatya’nın ortak sevdası olan futboldaki başarı hepimizi mutlu ediyor. Yeni Malatyaspor hepimizin ortak sevdası haline geldi. Bunun bilincinde olan hem yönetimimiz hem teknik ekip hem de futbolcularımız buy kenetlenmesinin neticesinde de başarıyı da yakaladılar. Bu başarının devamı bizim için daha büyük önem taşıyor.”

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu ise Yeni Malatyaspor Kulübü olarak Kurban Bayramı’nda şehrin ileri gelenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mumcu, futbolun herkesin izlediği ve takip ettiği bir branş olduğuna işaret ederek, “İnsanların statüsü, pozisyonu, makamı ne olursa olsun futbol, kendi olgusu içerisinde herkesi bir potada eritebiliyor. Futbol bu yüzden futbol ve bu kadar merakla, coşkuyla izleniyor. Profesöründen işçisine kadar herkesin büyük bir ilgi gösterdiği branş. Şehrimizin ileri gelenleri de bu anlamda Yeni Malatyaspor’u takip ediyorlar. Futbol pahalı bir spor ama sadece parayla da olmuyor. Moral ve motivasyon büyük önem taşıyor. Manevi destek çok çok önemli” diye konuştu.

Sezon sonunda ipi göğüslemek istediklerini kaydeden Mumcu, “Sezona fena bir başlangıç yapmadık. 1 haftada 3 maç oynadık. Tabi bir hafta içinde 3 maç çıkarmak zor. Pendikspor karşılaşmasında da oyundan düşen arkadaşlarımız oldu. Biz bunu tamamen yorgunluğa bağladık. Ama arkadaşlarımız oldukça inançlı. Her şey çok güzel gidiyor. İnşallah böyle bayram tadında gideriz. İnanmış bir kadromuz var. Yönetimimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız, taraftarımız, medyamız çok inançlı. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Hemşerilerimiz dualarını bizden eksik etmesin. İnşallah bu sezon sonuna kadar götüreceğiz. İnşallah gülen taraf da biz oluruz. O anlamda manevi desteğe çok ihtiyacımız var. Maddi desteğe talebimizi söylemekten yoruldum. O nedenle çok dile getirmiyorum. Bizde sıkıntıları olan bir kulübüz. Ama her şeye rağmen en azından bu birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize güç ve destek vererek götürebileceğimiz bir süreç. Parasal anlamda yükümlülük ve sıkıntılarımız var ama en azından işin bu kısmını ihmal etmememiz gerekiyor. Şehrin elitleri ve idarecilerinin de bu sürece katkı sağlamaları gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Pazar günü sahalarında Turgutluspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Mumcu, “Çok havaya girmememiz gerekiyor. Kazalar olabilir. Allah korusun istediğimiz sonuçları bazen alamayabiliriz. Ama önemli olan hedeften kopmamaktır. Futbolcularımızda o bilinç ve şuur içerisinde mücadele edecekler. Her maç bizim için final ve ayrı bir öneme sahip. Pendikspor karşısında alınacak 3 puan daha iyiydi ama 1 puana da açıkçası üzülmedik. Her an sürpriz sonuçlar olabilir. Ama bizim için asıl olan her maça 3 puan parolasıyla çıkmaktır. Bu havayı bozmamak istiyoruz. Futbolcularımıza da teşekkür ediyoruz ve hepimiz onlara güveniyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız