SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalnız Yaşayan Kadın Evinde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2018-01-03 04:33:53
Yalnız Yaşayan Kadın Evinde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da  40 yaşındaki kadın, evinde ölü bulundu. Uzun süre önce boşandığı öğrenilen kadının cenazesine ise ne eski eşi ne de akrabaları sahip çıktı.

Kırçuval Mahallesi Otçu Sokağı'ndaki bir apartmanda yaşayan  Fatma T.'den haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis lambaları açık olan eve itfaiye yardımı ile girince kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı tespitte kadının günler öncesinden öldüğü belirlenirken, polis olay yerinde inceleme yaptı. Yalnız yaşadığı öğrenilen kadının uzun süre önce boşandığı ve bir çocuğu olduğu öğrenilirken, çocuğun ise çocuk yetiştirme yurdunda olduğu belirtildi.

Nöbetçi savcı, olay yerinde inceleme yaparken, polis ölen kadının ayrıldığı eşi ve akrabalarına telefonla ulaştı ancak hiçbiri cenazeyi sahiplenmedi.

Mahalle sakini Nurgül Tatar, , "Antalya'da yaşayan annesine haber verdik ancak 'hava şartları el vermiyor, gelemem' diyerek telefonu yüzümüze kapattı." dedi.

Ölen kadının komşuları, en son kendisini Cumartesi günü gördüklerini belirterek, kadının ilaç kullandığını ve madde bağımlısı olduğunu iddia etti. Kimsenin sahiplenmediği kadının cenazesi ise komşuların ve polislerin yardımı ile cenaze aracına taşınarak otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Kadının ölüm sebebinin yapılacak otopsi sonrası netlik kazanacağı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet Bülbüloğlu (6 yıl önce)
    Yani bu ölüm ile elinde cep telefonu olan gençleri bağdaştırmak nasıl bir yobazlıktır ?
    0
    0
    Yanıtla
  • adam gayet güzel açıklamış işte anlayamadığın için hakaret ediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgur (6 yıl önce)
    ŞİMDİLERDE ELLERİNDE CEP TELEFONU KENDINDEN GEÇEN GENÇLERİN HAYATIN GERÇEKLERİ ARASINDA YER ALAN BU HABER KARŞISINDA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİ MERAK EDİYORUM.HAYAT KENDI KADER AĞLARINI DAHA FAZLA ÖRMEYE DEVAM EDİYOR.TÜKETİM ÇILGINLIĞI,EN GÜZEL ARABA,EN GÜZEL EV,EN GÜZEL TELEFON ...KAYBOLAN İNSANLIĞIMIZ,KAYBOLAN KOMŞULUK,KAYBOLAN AİLE BAĞLARI...EN FÜZEL GÜNLER,EN GÜZEL KOMŞULUKLAR GEÇMİŞTE KALDI...ZAMAN ELİMİZDE OLAN DEĞERLERİDE ALIP GÖTÜRDÜ...
    0
    0
    Yanıtla
  • çok güzel açıklamıssınız.değerlerimizi kaybedıyoruz malesef.
    0
    0
    Yanıtla