SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalnızca Ateş Etmiş!

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Polat’ta bir sünnet düğünü sırasında havaya ateş açılması sonucu 7 yaşındaki çocuğun yaralanmasıyla ilgili olarak gözaltına alınan ve tutuklanan 3 kişi arasında bulunan Polat Belediye Başkanı İ.G.’nin, yaralamadan değil düğünde havaya ateş açmak suçundan tutuklandığı öğrenildi.

7 yaşındaki çocuğun düğün sırasında açılan ateş sonucu yaralanmasıyla ilgili Jandarmanın yaptığı açıklama şöyle :

“10.07.2009 günü saat 23.15 sıralarında Doğanşehir-Polat kasabasında yapılmakta olan sünnet düğünde mağdur F.E (7) sağ kol karın bölgesine ve göğüs kısmına isabet eden mermi parçaları ile yaralanmış ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir Olayla ilgili yapılan soruşturma sonucunda düğünde bulunan şüpheli A.E (45)’in silahını kurcaladığı sırada ateş alması sonucu mağdur F.E’yi yaraladığı tespit edilmiş ve bilgi verilen C.Başsavcılığının talimatı ile olaya sebebiyet veren şüpheli A.E Blowf marka 9 mm. çapında kuru sıkı tabanca ile yakalanarak gözaltına alınmıştır. Düğünde bulunan ve ateş ettiği tespit edilen Polat Kasabası Belediye Başkanı İ.G ( 49)’de ruhsatlı 9 mm. Alman yapımı Zigzaver marka tabanca, M.Ş (33)’de 9 mm. çapında kuru sıkı tabanca ile olay bölgesinde (23) adet boş kovan ele geçirilmiştir. Mahkemeye sevk edilen şahıslar tutuklanarak Doğanşehir cezaevine konulmuş olup, tahkikat tamamlanmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız