SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yalnızları Oynuyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:21:05
A- A+ PAYLAŞ

44 Malatyaspor teknik direktörü İsmail Tekin, 44 Malatyaspor olarak yöneticisi, teknik heyeti ve futbolcuyla bir aile içerisinde yalnızları oynadıklarını söyledi. 

Yeşiltepe 3 nolu sahada gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, "44 Malatyaspor olarak bir şampiyonluk hedefimiz vardı. Sahamızda Kilis Belediyespor ile berabere kaldıktan sonra o yarıştan uzaklaştık. Yeni senenin hazırlıklarını düşünmeye kalkarken, Malatya Yeşilyurtspor'un konumu ortaya çıktı. Oradaki maçlarda bize rastladı. Sakını İnşaat Şenyurtspor maçı hem bizim açımızdan hem Yeşilyurtspor hem de Malatya futbolu açısından önemliydi. Tabi bir takım söylentiler oldu ama burada yönetim kurulu başkanımız, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcular ve bizler dik durduk. En çok da Malatyalı futbolcularımız dik bir durum sergiledi, hepsinin yüreklerine sağlık. 90 dakikalık süreçte verdikleri mücadele, oyun disiplini ve kazanma arzusu; sorumluluk almaları ve bu yönde mücadele etmeleri en büyük kazancımız oldu" dedi.

"44 Malatyaspor olarak bir aile içerisinde yalnızız"

Önlerinde Pazarcıkspor maçının olduğunu anımsatan Tekin, "Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçını 3 puanla tamamladık. Şimdi önümüzde Sakıcı İnşaat Şenyurtspor maçı var. Deplasmana gideceğiz, hiçbir eksiğimiz yok. Sakıcı İnşaat Şenyurtspor karşılaşmasında maçındaki kazanma arzusunu orada da sergileyeceğimize inanıyorum. Bu son 3 hafta neyi getirecek bilemiyoruz. Fakat 44 Malatyaspor olarak yöneticisiyle, teknik heyetiyle ve futbolcusuyla bir aile içerisinde kalarak, yalnızları oynuyoruz. Yönetim kurulumuz her zaman yanımızda, futbolcularımızda antrenmanlara eksiksiz, aynı ciddiyetle geliyor" şeklinde konuştu. 

"Kaybedilen 8 puan bizim için çok ağır oldu"

Tekin, grupta şampiyonun belirlenmesinde etkin bir rol oynayacaklarını kaydederek, "Bu hafta hem Kilis Belediyespor hem de Dersimspor için önemli. Bu hafta alınacak neticeler takımlara yansıyacak, çünkü Dersimspor ile son hafta sahamızda karşı karşıya geleceğiz. Biz, 2 penaltı, 2'de karşılaşmada şansız 8 puan kaybettik. Tabi son dakikalarda kaçırdığımız penaltılarla kaybettiğimiz puanlar oldu. Kilis Belediyespor karşısında şansız bir puan kaybettik. Adıyaman İl Özel İdarespor ile burada berabere kaldık ki, bugün onlar küme düşmemeye oynuyorlar. Bu kaybedilen 8 puan bizim için çok ağır oldu" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız