SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yalvaç ve Turakoğlu Ailelerinin Mutlu Günü

0
Güncellendi - 2017-05-23 17:06:45
Yalvaç ve Turakoğlu Ailelerinin Mutlu Günü
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com yazarlarından Avukat Eralp Yalvaç ile Avukat Gizem Turakoğlu, İstanbul ve Malatya'da düzenlenen törenlerle yaşamlarını birleştirdiler.

Araştırmacı- Yazar Celal Yalvaç'ın torunu, malatyahaber.com kurucu editörlerinden Gazeteci İsmet Yalvaç'ın oğlu olan Avukat Eralp Yalvaç ile meslektaşı Avukat Gizem Turakoğlu'nun nikah törenleri İstanbul'da, düğün törenleri ise Malatya'da yapıldı.

İSTANBUL'DA NİKAH..

İstanbul Barosu avukatlarından olan Eralp Yalvaç ile Gizem Turakoğlu'nun nikahları İstanbul Küçükçekmece Nikah Sarayı'nda, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz tarafından kıyıldı.

Çiftin aile ve yakınları ile konukların katıldığı nikahta şahitlikleri AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı ve Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi, Avukat Meral Akpınar, Kaptan Pilot Kemal Suat Yalvaç yaptılar.

Küçükçekmece Belediye Nikah Sarayı'ndaki tören, nikahtan sonra verilen kokteyl ile sona erdi. AKP Malatya eski Milletvekili Ömer Faruk Öz de, çifti tebrik için Nikah Sarayı'na geldi ve işlerinin yoğunluğu nedeniyle kısa süre kalabildi.

MALATYA'DA DÜĞÜN..

Genç çiftin düğün törenleri ise Malatya Saray Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

Düğüne; Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya eski belediye başkanlarından Avukat Seyhan Semercioğlu, Yalvaç ve Turakoğlu ailesi mensupları, aile yakınları ile davetliler katıldılar.

Mevlid okutulmasıyla başlanan düğün, müzikli eğlence ile devam etti.

Konuklarını kapıda karşılayan aile büyükleri ve genç çift, tebrikleri kabul ettiler ve konukları birlikte uğurladılar.

malatyahaber.com ailesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FOTOĞRAFLAR: Metin KAYA (İstanbul)- Ferdi DURDU (Malatya)

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Selahattin Sarıoğlu (6 yıl önce)
    Sevgi, saygı, başarı ve mutluluk sevgili meslektaşlarımın yanından hiç ayrılmasın. Gençleri, Turakoğlu ve Yalvaç ailelerini kutluyorum, hayırlı, uğurlu olsun diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Balkış (6 yıl önce)
    Sevgili gençlere ömür boyu mutluluklar temennisiyle her iki aileye de hayırlı olsun der sağlık,başarı dileklerimi iletirim.
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender Korkut (6 yıl önce)
    İsmet abinin kısa zamanda torununu sevmesi dileğiyle, genç çiftlere ömür boyu mutluluklar temenni ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali cengiz (6 yıl önce)
    Genç çiftlere ömür boyu başarı ve mutluluklar diliyorum Allah mesut ve bahtiyar etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • ZEYNEL ABİDİN (6 yıl önce)
    ALLAH mesut ve bahtiyar etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ORHAN TUĞRULCA (6 yıl önce)
    Eralp ve Gizem kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.Sağlıklı, sıhhatli ve başarılı uzun bir yaşam sürmelerini temenni ediyorum. Her iki cihanda mesut olmaları temennisi ile..
    0
    0
    Yanıtla
  • taner yıldırım (6 yıl önce)
    ömür boyu mutluluklar dilerim genç çiftlere
    0
    0
    Yanıtla