SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Arena Stadı Değil Yama Dağı!.

0
Güncellendi - 2016-10-09 22:07:02
Arena Stadı Değil Yama Dağı!.
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, geçtiğimiz haftaki Hekimhan ilçesi ziyaret ve incelemeleri kapsamında, 'futbol topu' görünümündeki küre radarıyla dikkat çeken Yama Dağı Radar Tesisini de ziyaret etti.

Vali Toprak'ı, Erzurum Hava Radar Mevzi Komutanlığı’na bağlı 219 Numaralı Hava Radar Kıta Komutanlığı Yama Dağı/Malatya Radar Tesisini ziyaret eden Vali Toprak, Tesis Komutanı ve askeri personel tarafından karşılandı.

Tesisi gezerek incelemelerde bulunan Vali Toprak, tesis ve tesiste yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Tesis içerisinde yer alan radar cihazları ve cihazların çalışma prensipleri hakkında bilgiler alan Vali Toprak, burada görevli tüm askeri personele teşekkür ederek, önemli bir görevi yerine getirdiklerini dile getirip yaz günün de, ilkbaharda ve sonbaharda ve özellikle kış aylarında 2 bin 700 metre rakımlı bu tepede gece gündüz demeden görevlerini yerine getirdiklerini belirtip kendilerini kutladığını, gurur duyduğunu ve başarılar dilediğini belirtti.

Vali Toprak, vatanına, milletine, devletine bağlı kahraman Türk askerinin her karış vatan toprağını koruduğu gibi deniz ve hava sahasının her karışını da büyük bir fedakârlıkla koruduğunu belirtti.

FOTOĞRAFLAR: Vali Toprak'ın ziyareti ile radarın kış mevsimindeki arşiv fotoğrafları

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

yama2

yama3

yama3a

yama4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız