SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yandaş Meşguliyeti Biterse!.'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Meclisi'nin bağımsız üyesi Mehmet Moran, muhtarların belediyeden şikayetçi olduklarını, 6 adet lüks araç alan belediyenin çöp bidonları ile ilgili sorunları dikkate almadığını öne sürdü.

Moran, yaptığı yazılı açıklamada şu iddialarda bulundu:

"29 Mart 2009 yerel seçimlerinde % 93 ve %95 oranında Ak Partinin adayı olan Sayın Ahmet Çakır’a oy verdiklerini haykıran Melekbaba, Taştepe, Hidayet ve Çarmuzu Mahalle muhkarlarının feryadını dinledim.

Sayın Muhtarlar “Bize üçüncü sınıf insan muamelesi yapılıyor, diğer Mahallelere son model bize 68 model otobüsler veriliyor, onlarında her an kayışları kopuyor arıza yapıyorlar, Muhtar evlerimiz yok, kanalizasyon yok, foseptik çukur kullanıyoruz, Çöp bidonlarımız yok çöpler yollara dökülüyor, Sağlık memuru yok mahallede hastamıza iğne yapacak insanlar arıyoruz” diyorlardı.

Muhtarlar derneği başkanı sayın Mustafa Eren “Belediye Muhtarları dışlıyor” diyor. Karakavak Mahallesi Muhtarı “Belediyede adamdan sayılmıyoruz” diyordu. Velhasıl Malatya’nın birkaç Muhtarı hariç tüm muhtarlar feryat ediyor. “Yedi ay önce tüm sorunlarımızı çözeceklerine söz verdiler sözlerinde durmadılar dilekçelerimize cevap alamıyoruz “ diyorlardı.

Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Kendisine Mersedes, Yardımcılarına 5 adet Ford Fokus araba alarak 5 yıldızlı saltanat ile meşgul iken mahalle muhtarlarının sorunlarına zaman bulamamakta, Çöp bidonları almak için para bulamamaktadırlar.

Sayın Çakırın ifadesiyle Belediye bütçesi her ay 4 milyon Lira açık vermekte iken Belediye Başkanı ve Başkan Yardımcılarına toplam 6 adet Lüks araba acil iken sayın Çakır Çöp bidonlarını neyle alsın.

Sonuç olarak Malatya halkına, Sayın Mahalle Muhtarlarına ve özellikle %95 Ak Partiye oy veren Taştepe, Melekbaba, Hidayet, Çarmuzu halkına sabırlı olmalarını tavsiye ediyorum.

Sayın Çakır ve ekibi halkın sorunlarıyla uğraşamayacak kadar meşguller,

5 Yıldızlı saltanatlarından tassaruf edebildikleri, Yandaş vakıf, dernek, kişi ve kuruluşlarla meşguliyetleri azaldığı zaman halkın sorunlarıyla ilgileneceklerdir sanıyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız