SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Güvenliği Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:14:33
Yangın Güvenliği Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da “Yangın Güvenliği ve Eğitimi” programı düzenlendi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı 11 sosyal-kültürel tesisin görevlilerine yönelik olarak uygulamalı hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında, Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı’nda düzenlenen eğitim programına Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Sosyal Tesisler ve Spor Şube Müdürü Hamza Bozkurt, İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitimcisi Ömer Çoban ile sosyal tesislerin koordinatör ve görevlileri katıldı.

Programda, Eğitimci Ömer Çoban, slayt gösterisi eşliğinde “Yangın Güvenliği” ile ilgili sunum yaptı. Daha sonra uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. Yangın söndürme ve yangın tüpü kullanımının gösterildiği tatbikatta katılımcılar, yakılan ateşi söndürdü.

Sosyal Tesisler ve Spor Şube Müdürü Hamza Bozkurt ise, “Yangın Güvenliği” eğitiminin önemine işaret ederek, “Büyükşehir Belediyemizin sosyal tesisleri, 7’den 77’ye her yaştan vatandaşlarımıza yönelik faaliyetlerle yoğun olarak hizmet vermektedir. Tesislerimizde her türlü tedbirleri alarak olası sıkıntıların doğmaması için çalışıyoruz. Bu kapsamda görevli personelimize yangın güvenliği eğitimi verdik. Bu tür çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız