SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Korkuttu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, kapalı bulunan kağıt fabrikasının atıklarında çıkan yangın, saatler süren çalışma sonunda söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre yangın, Akçadağ ilçesindeki kapalı bulunan kağıt fabrikası yanında meydana geldi. Yaklaşık iki yıldır kapalı bulunan kağıt fabrikası yanında depolanan kağıt ve kimyasal atıkta, bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına, Malatya ve Akçadağ Belediyeleri itfaiye ekipleri müdahale etti. Saatler süren çalışma sonunda yangın söndürüldü. Yangında kağıt atıkları arasındaki bir kaplumbağa da yandı.

Yangının muhtemelen izmarit atılması sonucu çıktığı belirtilirken, yangınla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

Doğanyol ilçesine bağlı Gümüşsu Köyü’nde de 32 yaşındaki S.E.’ye ait kayısı bahçesinde çıkan yangında, kuru otların yanı sıra 12 adet kayısı ağacı yandı. Yapılan araştırmada, yangının akli dengesi bozuk olan 73 yaşındaki O.S. tarafından söndürülmeden yere atılan sigaradan çıktığı saptandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız