SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın ve Deprem Eğitimleri..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:39
Yangın ve Deprem Eğitimleri..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya genelinde ilçeler bazında başlatılan yangın ve deprem eğitimleri devam ediyor. 

İlki Kale ilçesinde düzenlenen yangın ve deprem eğitimi, merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde devam etti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde görevli imamlar ile Battalgazi İlçesi muhtarlarına ayrı ayrı eğitimler verildi.

300 İMAM KATILDI

İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda ayrı ayrı verilen eğitime, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde Cami ve Kur’an kursunda görevli 300 dolayında imam katıldı. Eğitim sırasında katılımcılara; depremler, yangın bilgisi, yangın çeşitleri ve müdahale yöntemleri ile bilgiler verildi. Katılımcılara ayrıca eğitici özellikli boyama kitapçığı, el broşürü ile yangından korunma el kitapçığı hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Battalgazi ilçesi mahalle muhtarlarına da eğitim verildi. Kongre ve Kültür Merkezi’nde verilen eğitime ise 82 mahalle muhtarı katılırken, muhtarlara da yangınla ilgili konular anlatılarak, kitapçık ve broşürler dağıtıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız