SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangın Yerinde İnceleme

A- A+ PAYLAŞ

 

Malatya'da Mahrukatçılar sitesinde çıkan yangın yerinde incelemeler yapan AKP Malatya Milletvekilleri, esnafa 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu. 

AKPMalatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz ile Belediye Meclis Üyesi Aziz Görgeç, 5 iş yerinin kullanılamaz hale geldiği Dilek yolu Mahrukatçılar sitesindeki yangın mahaline gitti. İtfaiye Müdürü Hanifi Acar'dan bilgi alan milletvekilleri, esnafa da 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Hanifi Acar, bilinmeyen bir nedenle çıkan yangından sonra bir işyerinde küçük bir tüpün patlaması ve rüzgarın da etkisiyle yangının büyüdüğünü söyledi. Acar, Malatya Belediyesi Esenlik Şirketi

araçlarının da yardımıyla yangını kontrol altına aldıklarını belirtti.

Burada açıklamalarda bulunan Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, "Bir can kaybının olmaması büyük bir şans. Ayrıca depolara sıçramaması da sevindirici bir olay. Mahrukat ve hurdacıları şehir dışında kontrollü yerlere taşımak gerekiyor" dedi. 

Milletvekili Mücahit Fındıklı da, "Esnaf arkadaşlarımızdan biri de burda. Depoların küçük olması nedeniyle birkaç depo tutmak zorunda kaldıklarını söylüyor. Bu arkadaşların geniş alanlarda düzenli bir site halinde işlevlerini sürdürmeleri gerekiyor" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız