SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangında Buz Kazası!.. 2 İtfaiyeci Yaralı

0
Güncellendi - 2016-01-04 01:00:37
Yangında Buz Kazası!.. 2 İtfaiyeci Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir evin çatısında çıkan yangına müdahale eden 2 itfaiyeci, çatıdaki buzlanma yüzünden kayarak yere düştü. Yaralanan itfaiye erleri ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Battalgazi ilçesi merkez Göztepe Mahallesi Seher Sokak'ta bulunan 2 katlı kerpiç bir evde soba bacasından çıkan yangın çatıya sıçradı. Mahalle sakinlerinin durumu itfaiyeye bildirmesi ile kısa sürede olay yerine gelen ekipler, çatıda çıkan yangına müdahale etti. Bu sırada yangını söndürmek için çatıya çıkmaya çalışan Yalçın Akdoğan ve Mustafa Kür isimli iki itfaiye personeli, kiremitlerin buzlanması nedeniyle dengelerini kaybederek yere düştüler.

Yere düşen itfaiye erleri olay yerinde bekleyen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadıkları ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 2 katlı evin yanındaki evin çatısına da sıçrayan yangın kontrol altına alınırken, yangının çok fazla doldurulan sobadan kaynaklandığı belirtildi.

Yangın sonrası evde maddi hasar oluşurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız