SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangını Yıldırım Çıkarttı İddiası

0
Güncellendi - 2018-06-08 04:54:24
Yangını Yıldırım Çıkarttı İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yıldırımın düşmesi sonucu çıktığı iddia edilen yangında, büyükbaş hayvanlar yanmaktan son anda kurtuldu.

Yeşiltepe Seyran Mahallesinde hurdacıların bulunduğu bölgede 23.00 sıralarında yaşanan olayda, iddiaya göre yıldırım düşmesi sonucu atık geri dönüşüm alanında yangın başladı. Alevlerin kısa sürede alandaki atıklara sıçramasıyla yangın gittikçe büyüdü. Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alevlere müdahale etti.

Yangının bölgede bulunan bir ahıra sıçraması ile kısa süreli panik yaşanırken, itfaiye ekiplerinin de yardımı ile içeride bulunan 10’un üzerinde büyükbaş hayvan yanmaktan son anda kurtuldu. İtfaiye ekiplerinin çalışması ile yangın kontrol altına alınırken, olayda maddi hasar meydana geldi.

Sağlık ekiplerinin de hazır beklediği yangında can kaybının yaşanmaması sevindirirken, Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri de, yangının çıkış nedenini belirlemeye yönelik teknik çalışma yaptılar.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • alican (5 yıl önce)
    Biz çevre sakinlerine Allah yardım etsin..Pislikten, ,kokudan,sineklerden geceleri sabahlara kadar yakılan kabloların etrafa yaydığı boğucu pis dumanlardan öldük bittik sesimizi duyan yok.neymiş efendim dönüşümmüş.Yav kardeşim şehrin ortasında bunların ne işi var?Etrafa kabus gibi toz ve gürültü yayan beton santralinin ne işi var..
    0
    0
    Yanıtla
  • Abi gerçekten ALLAH size yardım etsin bunları başka yerlere gondersinler.yazık güzelim mahalleye.
    0
    0
    Yanıtla