SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangınlar Hasara Yolaçtı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi, Pütürge ve Doğanyol ilçesindeki yangınlar hasara neden oldu.

Edinilen bilgilere göre yangın, Çöşnük Mahallesi 16. sokakta meydana geldi. Henüz nedeni bilinmeyen ve Mevlüt Duran (55) ile Hüseyin Moran'a (67) ait evlerin çatılarında başlayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Maddi hasara yol açan yangının, elektrik kontağından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Pütürge İlçesi Aktarla köyü Badik mezrasında da, F.V. (62) isimli şahsın ev ve samanlığına elektrik tellerinin rüzgarın etkisiyle temas etmesi sonucu yangın çıktı. Yangın köy halkı ve Pütürge itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın sonucu evde, yaklaşık 7 bin 500 YTL maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Bu arada, Doğanyol İlçesi Burç köyü Begolar mezrasında ise M.E'nin (51) arazisinin yanında çıkan orman yangınında 2 dönümlük alandaki ağaçlar yandı. Yapılan soruşturma neticesinde yangının tarla açmak için şüpheli M.E. tarafından çıkartıldığı iddia edilirken, Jandarma tarafından M.E'nin gözaltına alındığı ve tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız