SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yangınlar Korkuttu!.

A- A+ PAYLAŞ

Üç ayrı yerde başlayan yangınlarda maddi zarar meydana geldi.

Kale ilçesi Salkımlı köyündeki yangın, rüzgarın etkisi ile elektrik telinin koparak kıvılcım çıkarması sonucu başladı. Kıvılcımların tutuşturduğu kuru otlardaki yangın rüzgarın etkisiyle yayıldı. Yangında G.D.'ye (59) ait bahçede 22 adet dut ağacı ile M.E. (28) isimli şahısa ait 2 dönüm buğday tarlası yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürüldü.

Doğanşehir ilçesi Karaterzi köyü Harami Dere mevkiinde ise cam kırıkları mercek etkisi yaparak kuru otların tutuşmasına sebeb oldu. Yangında rüzgarın etkisiyle 4 hektar ormanlık alan yandı.

Darende ilçesi Yenice beldesi Sulumağara mevkiinde ise elektrik direğinde bulunan eski sistem bir aparatın, rüzgarın etkisiyle yere düşmesi sonucu yangın çıktı. Kuru otların tutuşduğu yangın 2 bin dönüm mera alanına yayıldı. Bölge halkı ile itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız