SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanında Her Zaman Neferiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:12
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı kurularak faaliyete geçti.

Konu ile ilgili teşkilat binasında basın açıklaması yapan 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı İl Başkanı Mehmet Yılmaz, teşkilat çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bilgiler verdi. Hareketlerinin hiçbir siyasi parti ile bağı olmadığını ifade eden Yılmaz, “Siyasi partilerle bağı olmayacaktır. Ancak milletin adamı olmayı başarmış niyetinden hiç şüphe duymadığımız, büyük ustamız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında her zaman bir nefer olacağımızı tüm kamuoyuyla bir borç biliyoruz” dedi.

Yılmaz açıklamasının devamında ise bir doktrine sahip olmayan, siyasi organlardan icazet almamış olmasına rağmen siyasetle arasında bir kanal açıp nemalanmaya çalışan, hem Kemalist hem de Osmanlıcı gibi hilkat garibesi bir yapıyla ortaya çıkan dernek ve oluşumlarla 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı’nın karıştırılmaması gerektiğini söyledi.

Başkan Yılmaz, 2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı’nın hedeflerini ise şöyle sıraladı:

“Kendi tarihiyle, atalarımızdan miras kalan kültürüyle barışık bir gençlik yetiştirmek, akılını hiç bir faniye kiraya vermeyen Kuran-ı ve Resulullah'ı (sav) rehber edinen nesiller yetiştirmek. Bize dayatılan sınırları reddedip, doğal sınırlarımız hedefleyen gençler yetiştirmek amacıyla teşkilatımızı kurmuş bulunmaktayız”

2071 Gençlik Hareketi Teşkilatı Malatya’da yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu: Mehmet Yılmaz (il Başkanı), Levent Ruşen Doğan, Mehmet Gezer, Kadir Özdemir, Şerif Tekin, Metin Acar, İlhan Uruk.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız