SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yanında Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

MHP il başkanı Ömer Ekici ile beraberindeki bir heyet Belediye Başkanı Çakır'ı makamında ziyaret etti. Ekici, Malatya'ya hizmette her zaman başkanın yanında olacaklarını söyledi.

Ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, 24 Nisan Cuma günü MHP İl Başkanı Ömer Ekici, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun temennilerini ileten ve başarı dileklerinde bulunan MHP İl Başkanı Ömer Ekici, özetle; “Belediye Başkanımız çok kutsal ve bir o kadar da ağır bir görevi üstlendiler. Malatya’ya yapacağı hizmetlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanında olacağız. Ülkemiz ve milletimiz için atılacak her adımda da destek olmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Ekici, ayrıca Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın İl Başkanlığı döneminde birlikte müşterek çalışmalar yaptıklarını belirterek, bundan sonra da Malatya için müşterek çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Ziyaretten dolayı MHP teşkilatına teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise bütün Malatya’nın Belediye Başkanı olacaklarını belirterek, hizmetlerde ve kararlarda daima adil olacaklarını söyledi. Yapılacak olan her hizmette istişareye açık olacaklarını kaydeden Çakır, “İl Başkanlığım döneminde sayın Başkanımızla ülke, Malatya ve halkımızın menfaatine olan konularda her zaman işbirliği içerisinde olduk. İnşallah bu süreçte de her zaman Başkanımızın desteğini isteyeceğiz ve önerilerine açık olacağız. Hepimizin gayesi Malatya halkına en iyi hizmetleri sunabilmektir. Amacımız sorunları bir an evvel çözmek olacak” şeklinde konuştu."

ZİRAAT ODASI..
Bu arada, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş da yöneticilerle birlikte belediye başkanı Çakır'ı ziyaret etti.

Bu ziyarete ilişkin basın açıklaması da şöyle:

"24 Nisan Cuma günü gerçekleşen ziyaret sırasında Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, “Seçim öncesi Malatya’mızı beş yıldızlı bir şehir yapacağınızı, bu yıldızlardan birinin de tarım olduğunu belirtmiş olmanızdan dolayı bütün Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına sizlere teşekkür ediyorum.

Malatya’nın ekmeği olan Malatya’nın can damarı olan kayısının sizinde programınızda olduğunu biliyoruz. İnşallah Malatya kayısının daha iyi yerlere gitmesi için sizden destek bekliyoruz. Sizin emrinizdeyim. Sizin sesiniz olacağız, sizin kulağınız olacağız” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten Malatya’mızın ekonomisini piyasasını hareketlendiren kayısı. Bugün tekstilin Türkiye genelinde dünyada yaşadığı bir krizi var. Bunun yanı sıra inşaat sektörü gibi, otomotiv sektörü gibi diğer alanlarda da kriz var. Malatya da tekstilin yoğun olması işsizlik ve istihdam sorununu ortaya çıkarıyor. Bunun için de kayısının önemi artıyor.

Bugüne kadar Belediye olarak kayısı ile ilgili yatırım veya ciddi bir çalışmanın yapılmadığını biliyoruz. Ama bundan sonra Malatya’da yapılacak her yeni yatırımla ilgili mutlaka Belediye olarak planlamalar yapacağız. Kayısı ile ilgili ne tür bir yatırım yapabiliriz, nasıl bir öncülük yapabiliriz, kayısının tanıtımı ile ilgili olarak nasıl bir katkımız olacak yönünde çalışmalarımız olacak. Bunları istişare edeceğiz.

Tabi bununla birlikte biz her alanda bölgemizde, Malatyamız’da yaşanan sorunları sıkıntıları birlikte paylaşacağız, istişare edeceğiz” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız