SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanındayız, Destekçisiyiz"

0
Güncellendi - 2018-06-29 03:02:47
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları, Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz ve Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem’i ziyaret ederek, Kuluncak’ta gerçekleşen yatırımlar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu’ya ilçe ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Boyraz: “. Biz belki kilometre olarak uzak ama gönül olarak çok yakın, Malatyamızın yanı başında olan bir ilçeyiz. Ben gerek Büyükşehir Belediyemiz, gerekse MASKİ Genel Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. MASKİ Genel Müdürlüğü ilçemize içmesuyu ve kanalizasyon altyapısıyla ilgili yatırımlar yapıyor. Bu yatırımların daha kısa sürede tamamlanması için Genel Müdürümüzün gayret göstereceğine eminim. Genel Müdürüme tekrar görevinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin. Bir Malatyalı olarak kendisiyle gurur duyuyoruz. Genel müdürümüzün yanındayız ve destekçisiyiz.” dedi.

Kuluncak Kaymakamı Mehmet Erdem “Bizler sizlere Kuluncak’taki hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederiz. Her an kurumunuza rahatlıkla ulaşabiliyoruz. Sorunlarımızı iletip, çözüm bulabiliyoruz. MASKİ çok büyük bir alana hizmet etmektedir. Bizlerde sizlere bu alanda ihtiyacınız olduğunda paydaş olarak sürekli yanınızda olacağız. Bu vesileyle sizlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu ise şunları söyledi:

“MASKİ olarak ekibimizle birlikte ilçe ziyaretlerimize Kuluncak’ta devam ediyoruz. Yatırım yılı olarak baktığımız da MASKİ’miz 3. yılında şehrimizin başta merkez ilçeleri olmak üzere, yaklaşık12.400 kilometre sahada, 720 mahallede ilin yaklaşık 800.000 nüfusa su ve kanalizasyon hizmeti sunmak için çok başarılı işler gerçekleştirdi. MASKİ olarak Kuluncak ilçemize maliyeti 12 milyon TL olan toplamda 134 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı yatırımı gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda 7.2 milyonluk 98 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı yatırımını tamamladık. Sultanlı ve İsmetpaşa’ya su deposu çalışmalarımız devam ediyor. Kızılmağra ve Kızılhisar’da, kanalizasyon altyapı yenileme kapsamında fosseptik çalışmalarımız devam ediyor. DAP kapsamında 772 bin TL maliyetinde 7 bin 700 metrelik sulama kanalı çalışmalarımız devam ediyor. Kuluncak İlçe merkezinde içmesuyu şebeke hattı ve atıksu arıtma tesisi, Sofular Mahallesi’ne kanalizasyon şebekesi çalışmaları planlıyoruz. İnşallah MASKİ olarak bütün çabamız; büyük sorunların çözdükten sonra kılcal sorunlarla hemşehrilerimize hizmet etmek.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız