SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanınızda Olacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:02:26
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde bir heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Hafta sonunda gerçekleşen ziyarete, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ile meclis üyeleri ve il yöneticileri  de eşlik etti. 

Ziyarette konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’nın daha modern bir kent haline gelmesi için birlikte çalışılması gerektiğini belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a görevinde başarılar diledi.  

CHP’de yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına getirildiğini vurgulayan Ağbaba, “Büyük bir sorumluluk aldık. Malatya için her türlü projeye destek olacağımı belirtir, her türlü sorun ve sıkıntıda da yanınızda olacağımı ifade etmek istiyorum. Yeniden göreviniz hayırlı olsun” dedi.

Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Malatya’nın gelişmesine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Veli Ağbaba’ya yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Çakır, “Malatya’yı bir bütün olarak kalkındırmak bizim temel görevimiz. Malatya için herkesin el birliği yapması lazım. Malatya’ya hizmet için bütün siyasi, sivil ve kamu kuruluşlarının bir araya gelip birliktelik göstermesi, biz yerel yöneticileri ayrıca mutlu ediyor.  5 yıl içinde çok güzel hizmetler yaptık. Yeni dönem içerisinde daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. İlçe ve kırsal bölgelerimize hizmeti daha kaliteli ve hızlı bir şekilde götüreceğiz. Bütün planlamalarımız hazır. Önümüzdeki 5 yılı hizmet yılı olarak kabul ediyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız