SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yankesici Bu Kez Kaçamadı

A- A+ PAYLAŞ

Yaşlı bir vatandaşın parasını yankesicilik suretiyle çalan bir genç, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Kırçuval Mahallesi'nde de sabaha karşı bir eve girerek cep telefonu çalan Diyarbakır ve Bingöl doğumlu iki zanlı, polis tarafından yakalandı ve adliyece tutuklandı.

VATANDAŞLAR YAKALADI..
Edinilen bilgiye göre, bankadan para çekip, evine doğru gitmekte olan Hasan Özer (69) isimli şahısın cebindeki 6 bin 800 dolar, Hamidiye Mahallesi Nasuhi Caddesi'nde D.A (26) tarafından yankesicilik yoluyla çalındı.

Parasının çalındığını kısa sürede farkedip, feryat ederek duyuran yaşlı şahsın yardımına vatandaşlar yetişti. Bu sırada kaçmaya çalışan D.A'yı PTT civarında yakalayan vatandaşlar, genci linç etmek istedi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, yankesicilik yapan D.A'yı insanların elinden zor kurtardı. Gözaltına alınan D.A, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne götürüldü.

Bu arada, olayın görgü tanıklarından Doğan İzciler adlı şahıs, işyerinin önünde dururken birden yaşlı şahsın bağırdığını o sırada vatandaşların kaçmaya çalışan yankesiciyi yakaladığını söyleyerek, polisin genci linç edilmekten kurtardığını bildirdi.

İL DIŞINDAN GELEN 2 HIRSIZ DAHA..
Öte yandan, Kırçuval Mahallesi Kırçuval Sokağında A.S. adlı kadına ait eve sabaha karşı 04.30 sıralarında girerek, 2 adet cep telefonu çalan Diyarbakır-Silvan doğumlu 22 yaşındaki M.H. ile Bingöl- Genç doğumlu 22 yaşındaki F.T. adlı şahıslar, polis tarafından kaçmak isterken yakalandılar.

Götürüldükleri Asayiş Şubesi’nde de cam kıran iki zanlı, gönderildikleri adliyece tutuklandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız