SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yankesici Kadınlar "Kamera"ya Takıldı..

A- A+ PAYLAŞ

Kuyumcudaki yankesicilik olayının zanlısı 2 kadın, kamera kayıtlarıyla yakalanabildi. Kadınların 2 ayrı olaya daha karıştıkları saptandı.

KAMERAYA TAKILDILAR..
Bir kuyumcu dükkanına müşteri olarak giden Hülya Erdem'in cüzdanı yankesicilik yoluyla çalındı. Polis, Erdem'in başvurusu üzerine kuyumcu dükkanının güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi ve 15.00 sıralarındaki olayın zanlıların Gaziantep nüfusuna kayıtlı 28 yaşındaki Çiğdem K.ve 20 yaşındaki Mehtap Y.adlı kadınlar olduğunu saptadı. Bu zanlılar üzerlerinde toplam 57 YTL ve 1 ABD doları ile yakalandılar.

Hülya Erdem, çalınan cüzdanında 265 YTL ve 310 ABD doları, kimlikleri ve kişisel bazı eşyalarının bulunduğunu bildirdi.

DİĞER OLAYLAR..
İnönü Caddesi'ndeki bir giyim mağazasına müşteri olarak giden Neva Demir de, giysi denerken kabine girdiğini, çantasının fermuarının açık olduğunu ve cüzdanının çalınmış olduğunu burada farkettiğini bildirdi. Cüzdanın daha sonra bir market içerisinde, içerisindeki 250-300 YTL alınmış, ancak diğer eşyaları içinde olarak bulunduğu belirtildi. Polis, kuyumcudaki olayın iki zanlısının bu olayla ilgili olduğu gerekçesiyle, kadınlarla mağaza sahibini karşılaştırdı. Mağaza sahibi, Çiğdem ve Mehtap Y.adlı kadınların, olayın meydana geldiği saatlerde mağazaya geldiklerini bildirince, kadınların bu olayla ilgisi saptandı.

Bu arada Sümer Polis Merkezi'ne başvuran Menevşe Narvuz da, alış veriş amacıyla dolaşırken, Milli Egemenlik alt kavşağında çantasındaki cüzdanının yankesicilik yoluyla çalındığını bildirdi. İçerisinde kimlikler ve 8 YTL para olan cüzdanın çalınması ile ilgili olarak, daha önce yakalanan iki zanlı kadın şikayetçiye gösterildi. Menevşe Navruz, iki kadının, çarşıda kendisini takip edenler olduğunu teşhis etti ve zanlıların bu olayla ilgilerinin de belirlendiği bildirildi.

Yankesicilik Yoluyla Hırsızlık suçlamasıyla adliyeye verilen iki kadının tutuklandıkları açıklandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız