SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yankesici Parayı Geri Gönderdi!..

A- A+ PAYLAŞ

Minibüste iki kişi tarafından yankesicilik yoluyla parası çalınan şahıs polise başvurdu. Zanlıları fotoğraftan teşhis etti. Daha sonra zanlılardan biri parayı polise gönderdi!..

Olay, Cuma günü öğle saatlerinde meydana geldi. Sümer Polis Merkezi’ne başvuran 56 yaşındaki M.K., şehir merkezine gelmek için bindiği minibüs Eski Otogar civarında iken, tanımadığı iki şahsın cebindeki 900 YTL parayı yankesicilik yoluyla çaldıklarını daha sonra fark etti. M.K. kendisine gösterilen “suç kayıtlılar albümü”nde zanlıları 36 yaşındaki M.M. ve 43 yaşındaki E.Ö. olarak teşhis etti. Olayla ilgili araştırma sürerken, A.K. adlı şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek, yankesicilik olayından aranan M.M.’nin 872 YTL parayı verdiğini ve Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürmesini istediğini bildirdi. 872 YTL para, savcının talimatıyla M.K. adlı şahsa teslim edildi.

Polis çalınan parayı 28 YTL eksiğiyle gönderen M.M. ile suç ortağı E.Ö.’yü arıyor.

ÖZEL GÜVENLİKÇİYİ ÇARPTILAR..
Öte yandan Sümer Polis Merkezi’ne başvuran S.G. adlı şahıs, 19.00 sıralarında Dörtyol’da belediye otobüsüne bindiğini, daha sonra inip markete gittiğini, burada içerisinde 30 YTL para, Özel Güvenlik Kimlik Kartı ile banka ve kredi kartlarının olduğu cüzdanı bulamadığını, cüzdanının yankesicilik yoluyla çalınmış olduğunu bildirdi. Araştırma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız