SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yankesici Terörü!..

A- A+ PAYLAŞ

Polis, vatandaşı gözetleyen birini izlemeye başladı. Bu yankesiciydi, çaldı ve kaçtı. Polis peşine düştü, vatandaşı rehin aldı, polisi yaraladı.. Bütün olanların ardından parası çalınan, boğazına bıçak dayanan vatandaşlar bulunamazken, adliyeye verilen zanlı serbest bırakıldı.

Olay, 16.30 sıralarında Soykan Parkı diye de adlandırılan bölgede bulunan merkez otobüs duraklarında oldu. 31 yaşındaki A.S. adlı zanlının “yankesici terörü” diye nitelendirilebilecek olaylar, Polis Vukuat Raporu’nda şöyle anlatıldı:

“16.30 sıralarında görevlilerimizce vatandaşların arka ceplerini ve bayanların çantalarını gözetleyen şüpheli takibe alınmış, yukarıda belirtilen adrese gelindiğinde otobüse binen 55-60 yaşlarında bir vatandaşın arkasından şüphelinin otobüse biner gibi yaptığı esnada bu vatandaşın pantolonunun sol ön cebine sol elini attığı ve cebinden miktarı görünmeyen bir miktar parayı alarak kendi cebine koyduğu görevlilerimizce görülmesi üzerine şüpheli otobüsten indirilerek görevlilerimizce polis tanıtma karnesi gösterilmiş, şüpheli belinden çıkardığı bıçakla görevlilerimize doğru hamle yaparak olay yerinden kaçmaya başlamış, kovalamaca sırasında şüpheli 70 yaşlarında bir erkek şahsın boğazına bıçak dayayarak görevlilerimizi engellemeye çalışmış, bir süre sonra şahsı bırakarak tekrar kaçmaya başlamış, şüpheli kıstırılarak yakalanmak istendiğinde elindeki bıçağı görevlilerimize doğru sallaması sonucu kendini savunmaya çalışan görevlimiz sol el serçe parmağından yaralanmış, şüpheli görevlilerimizce yakalandığında kendini yerlere vurmaya başlaması üzerine zor kullanılmak suretiyle etkisiz hale getirilmiş, cebinden parasını aldığı ve boğazına bıçak dayadığı şahıslar çevreden araştırılmış ancak bulunamamış, şüpheli üzerinden çıkan 35 YTL para ve elinden alınan bıçak geçici olarak muhafaza altına alınmış olup, şüpheli hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak çıkarıldığı adli mercilerce serbest bırakılmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız