SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yanlış Anlaşılıyorum'

A- A+ PAYLAŞ

Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki (CHP) açılımlarla ilgili soruları "Yanlış anlaşılıyorum" diye yanıtsız bıraktı.

Malatya'da bazı ziyaretlerde bulunan Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe, Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz'ü ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyaret esnasında Vali Daşöz, Adatepe'yi Malatya'da ağırlamaktan ve konuk etmekten mutluluk duyduğunu ifade ederek, günün anısına kuru kayısı hediye etti.

91 Bin Dev Öğrenci İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden Adatepe, burada öğrencilerle sohbet etti. Öğrenciler Adatepe'ye yoğun ilgi gösterdiler.

Okul ziyareti sonrasında CHP'deki açılımlarla ilgili gazetecilerin soru sorduğu Ülkü Adatepe, "Ben hiç bir zaman siyasetle meşgul olmadım. Ben sadece çocuklarla meşgul oluyorum. Hiç bir şey söyleyemem. Benim siyasetle alakam yok. Ne söylesem yanlış anlaşılıyor. Ben Atatürk'ün yaptığı şeyleri anlatıyorum" dedi.

Bir gazetecinin, "Atatürk'ün kurduğu partinin bu duruma gelmesini nasıl değerlendiriyorsunuz" sorusuna da, "Onun için hiç bir şey söyleyemem" cevabını verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız