SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yanlış Anlaşılma!..'

A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir’de bir şirkete ait şantiyedeki mıcırı ilçe belediyesine ait kepçe ve kamyona izinsiz olarak yüklediği gerekçesiyle belediye personeli hakkında “hırsızlık”tan işlem yapıldığı bildirildi. Olay Jandarma raporunda böyle geçerken, Doğanşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada iddialar reddedildi ve suçlamanın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı belirtildi.

Jandarma'nın verdiği bilgiye göre; İlçenin Eskiköy yol ayrımı mevkiindeki Civan İnşaat Şirketi şantiyesine ait mıcırın, Doğanşehir Belediyesi’ne ait kepçe ile belediyeye ait kamyona izin alınmadan yüklendiği yolunda 00.20 sıralarında jandarmaya yapılan ihbar üzerine, ilçe savcısının talimatıyla ilçe belediyesinde çalışan 44..111 plakalı kamyonun sürücüsü 42 yaşındaki İ.D. gözaltına alındı. “İşyerinden Hırsızlık”la suçlanan İ.D. hakkında soruşturma sürüyor.

BELEDİYENİN AÇIKLAMASI..
Malatya İl Jandarma Komutanlığı’nın günlük olaylar raporunda, “Doğanşehir’de İş Yerinden Hırsızlık” başlıklı olayda, Doğanşehir Belediyesi’ne ait kepçe ve kamyonla mucur hırsızlığı yapıldığı iddiası, Doğanşehir Belediyesi’nce kabul edilmeyerek, olayın yanlış ihbardan kaynaklandığını açıkladı.

Doğanşehir Belediyesi’nce yapılan yazılı açıklamada, Jandarma’nın Günlük Olaylar Raporundaki Doğanşehir Belediyesi’ne ait kamyon ve kepçe ile özel firmaya ait şantiyeden mucur çalındığı ve kamyon sürücüsü İ.D. hakkında hırsızlık suçundan işlem yapılmak üzere soruşturma başlatıldığı iddiasına cevap verilerek, “Olay, tamamen yanlış anlaşılmadan kaynaklanmıştır. Şöyle ki; anlaşmayla ilgisi olmayan 3. şahısların yükleme yaptığı zannıyla Jandarmaya ihbar yapmıştır. Yapılan ihbarın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığı anlaşılınca tahkikat son bulmuştur. Şuanda olayla ilgili her hangi bir tahkikat yoktur. Şantiyede belediyeye ait araçlar çalışmaktadır” iddiaları ileri sürüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız