SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yanlış Haber Öldürüyordu!

A- A+ PAYLAŞ
 
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yolun karşısına geçerken cipin çarptığı iki kişi yaralandı. Komşularının, kazada yaralanan iki kişinin torunu olduğunu sanarak haber verdiği 60 yaşındaki Hanife Karabulut, kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan iki yaralı ve kalp krizi geçiren Karabulut, tedaviye alındı. Jandarma, kaçan cip sürücüsünü arıyor. 
 
Dün saat 22. 00 sıralarında, bir araç kiralama firmasından 30 yaşındaki Burak Ömer Kakaş'ın kiraladığı 48 VL 661 plakalı cip, Torba Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan 24 yaşındaki Rıfkı Bilik ile aynı yaştaki arkadaşı Murat Çelik'e hızla çarptı. Savrulan cip, beton elektrik direğine çarparak durabildi. Sol bacağı kırılan Çelik ile iki bacağı ve kaburgalarında kırıklar oluşan Bilik, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çalıştıkları otele gece vardiyasına gittikleri öğrenilen iki arkadaştan Murat Çelik'in bacağı alçıya alınıp, taburcu edildi. Rıfkı Bilik ise ameliyata alındı. Cip sürücüsü ise olay yerinden koşarak uzaklaştı. 
 
KALP KRİZİ GEÇİRDİ 
 
Hastaneye kaldırılan iki kişinin, yakında oturan 30 yaşındaki Mürüvvet Kayhan'ın çocukları olduğunu sanan komşuları, eve gelerek haber verdi. Dün Malatya'dan kızı Mürüvvet Kayhan'ı ziyarete gelen Hanife Karabulut, söylenenleri duyunca fenalaşıp, yere yığıldı. Kalp kirizi geçirdiği belirlenen Karabulut'a ilk müdahaleyi kızı Mürüvvet Kayhan yaptı. Ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hanife Karabulut, tedaviye alındı. 
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, kaçan cip sürücüsünü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız