SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yanlış' Olsa da Devam!..

A- A+ PAYLAŞ

Belediye tarafından Çevreyolu'nda yaptırılmakta olan ve tali yolu daralttığı, gelecekte büyük sıkıntıya yolaçacağı değerlendirilen,..

Belediye tarafından Çevreyolu'nda yaptırılmakta olan ve tali yolu daralttığı, gelecekte büyük sıkıntıya yolaçacağı değerlendirilen yaya üst geçidinin Kent İmar planına göre değil, Karayolları İmar planına göre yapıldığı Belediye üst düzey yetkilileri tarafından iddia edildi.

Araç sirkülasyonunun fazla olduğu tali yolu daralttığı, serbest çalışan teknik elemanları ve sürücülerin yanı sıra belediye teknik yetkilileri tarafından da kabul edilen yaya üst geçidinin belediyenin imar ve vaziyet planlarına göre hazırlanmayıp, önümüzdeki aylarda uygulanmasına başlanacak olan karayolları imar planlarına göre projelendirildiği belediye üst düzey yetkilileri tarafından iddia edildi.

Belediye başkan yardımcısı Fatih Güven konu ile ilgili olarak “Üst geçidin ayaklarının tali yolu kapattığı doğrudur. Fakat, üst geçidin yerini karayolları belirledi ve üst geçitlerin kendi planlarına göre uygulanmasını istedi. Bu konuda birçok görüşmelerimiz oldu. Sonunda onların planlarını uyguladık. Bizim planlarımıza göre üst geçit araç yolunu daraltıyor ama Karayollarının planına göre üst geçit ayakları tali yolda kalmayacak. Karayollarının verdiği bilgiler doğrultusunda 2 üst geçit projesini 07.10.2010 tarihinde ihaleye çıkarttık. Açık ihaleye il dışından 3 firma katıldı ve İstanbul firması olan Ton Mimari 45.000 Tl bedelle ihaleyi kazandı.” dedi.

Karayolları üst düzey yetkilileri de konu ile ilgili olarak “Yer belirlemesi bizim tarafımızdan yapıldığı doğrudur. Tali yollarda 2x2 araç geçişi planlandı. Battalgazi kavşağından Beylerderesi viyadüküne kadar beton asfaltı bu yıl içinde bitireceğiz.” diye bilgi verdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız