SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanlış Politika Sıkıntısı.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:01:27
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Cengiz Sancaktar, "Hükümetin yanlış politikaları yüzünden sıkıntılar yaşıyoruz" dedi. 

Parti binasında, merkez ilçe başkanı Mehmet Gürbüz ile birlikte basın açıklaması yaparak tırmanan terör olaylarına temas eden BBP İl Başkanı Cengiz Sancaktar, "Gün geçmiyor ki, bu coğrafyada kan akmasın, analarımızın gözyaşları akmasın. Eli kanlı katiller her türlü cesareti bularak, vur kaç taktiğinin yanı sıra alan savaşlarına başlamışlardır" ifadelerini kullandı.

Terörün tırmanmasında hükümeti de suçlayan Sancaktar, "Kürt açılımı dediler ve Habur'da devleti küçük düşürdüler. Daha sonra ortaya çıkan Oslo görüşmeleri. Son 40 yıldır çare bulunamayan terörü Obama ile 40 dakika görüşmeyle mi çözeceksin" diye sordu.

Hükümetin Suriye politikasını da eleştiren Sancaktar, "Kan emici diktatör Esat’la önce kanka olup daha sonra düşman kardeşler moduna bürünen yöneticilerimiz, şimdi de aslan terbiyecisi rolüne hazırlanıyorlar. Nasıl düştüğü muammaya dönen savaş uçağımızın hesabını, Mavi Marmara ile ilgili meşru müdafaa hakkımızı grup toplantılarında ve meydanlarda bağırarak kullandık. Kısacası hükümetin yanlış politikaları yüzünden sıkıntılar yaşıyoruz" dedi.

Öte yandan Sancaktar, Bingöl’deki son hain saldırıda güvenlik zaafiyeti olduğunu iddia etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız