SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yanlış Yapılmış'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Beydağı eteklerinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son gelişmeleri değerlendirdi.

Kentsel dönüşüm projesinin Malatya'nın çehresini değiştireceğini kaydeden Öz, "Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntıları var. Bizde bu konuda toplantı ve bir takım görüşmeler yaptık. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanımız Erdoğan Bayraktar ile bir görüşme de bulunduk. TOKİ Başkanımız buraya gelerek bir takım incelemelerde bulunacak" dedi.

Vatandaşların projede mağdur edildiğini ifade eden Öz, "Vatandaşlara evlerinin değerinin altında ücret teklif edilmiş. Sağlıklı bir değer tespiti yapılmamış. Hak sahipleri bu konuda mağdur olmuşlar. Biz vatandaşlarımızı mağdur etmemek için uğraşıyoruz. Şu anda bir yanlışlık var. Değer tespitlerinin yeniden yapılması için başvuruda bulunduk. Vatandaşalara en az kendilerinin yaşadıkları ölçütlere göre bir ev alabilmeleri sağlanmalı. Biz Kentsel Dönüşüm Projesine karşı değiliz ancak, vatandaşlarımız mağdur olacak ise, projenin karşısında oluruz. Sıkıntılar çözülmeden o bölgede proje uygulanamaz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız