SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yanlışa Engel Olacak"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:04:42
A- A+ PAYLAŞ

Milli İttifak adayları, Rışvanlılar Derneği'ni ziyaret ettiler.

Milli İttifak'ın çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"Milli İttifak’ın Saadet Partili Milletvekili Adayı Osman Cemali Marasalı, Türkiye’nin yılda 124 katrilyon lirayı faize verdiğini belirterek bu paranın ise İslam coğrafyasına zulüm olarak geri döndüğünü söyledi.Milletvekili Genel seçimleri öncesi çalışmaları sürdüren Milli İttifak’ın Malatya adayları, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ederek destek istiyor. Bu kapsamda Malatya’da önemli bir kesme hitap eden Rışvanlılar Derneği’ni ziyaret eden Saadet Partili Aday Osman Cemali Marasalı, faiz lobisine karşı olduklarını belirterek devletin ödediği faizlerin İslam ülkelerine savaş getirdiğini savundu. Milli Görüş’ün ilk andan itibaren sistemle olan kavgasını sürdürdüğünü belirten Marasalı, “Bugün 19 siyasi parti seçime giriyor. Bunların hepside bizim kardeşimiz. İnsanların inançları mezhepleri bizi ilgilendirmiyor önemli olan insanlarımıza zulüm getiren, insanlarımızın cebindeki harçlığı çalan, insanımızın binbir emekle yetiştirdiği gençleri alan bu sistemle olan kavgamızdır” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin senelik 124 katrilyon lira faizi, adını sanını bilmediğimiz faizciye ve tefeciye ödediğini belirten Marasalı, 2015 yılının ilk 4 aylık kısmında ise 24 katrilyon liranın faize gittiğini belirtti. Faize giden bu paraların Mısır’a darbe, Irak’a fitne, Filistin’e İsrail bombası ve Yemen’e Suudi Arabistan bombası olarak geri döndüğünü ifade eden Marasalı, “Müslümanlara sadece inançlarından dolayı zulüm olarak geri dönüyor. Biz bu sistemle mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.Mısır’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye verilen idam cezasına da değinen Marasalı, bu kararı şiddetle kınadıklarını belirterek “Onların zafere ulaşacağı inancımı yineliyoruz. Mısır’daki darbenin Mısırlı kardeşlerimize zulüm ve fakirlik getirdiğini bir kez daha ifade etmek istiyoruz” dedi.

Milli Görüş davasının ilk andan itibaren ahlak ve maneviyat ilkesine vurgu yaptığını dile getiren Marasalı, ülkenin eğitim sistemini eleştirdi. Çocuklarının nasıl eğitileceği konusunda kendilerinin karar veremediğini belirten Marasalı, uygulanan eğitim sisteminin çocukları bataklığa savurduğu vurgusunu ifade etti.

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk ise sivil toplum kuruluşlarının etkisinin ne denli büyük olduğunu bildiklerini belirterek “Biz SP olarak 1969’dan beri iyinin güzelin haklının hâkim olması için çalışan bir siyasi görüşüz” dedi. Bugün gelinen durum itibariyle 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önemli olduğunun bir kaz daha ortaya çıktığını kaydeden Asiltürk, “Çünkü ülkemizin yanı başındaki bütün İslam ülkelerinde gözyaşı, kan, ızdırap, zulüm, işkence ve tecavüz hâkim. Müslümanlara her türlü zulüm yapılırken Saadet Partisi’nin mutlaka mecliste temsil edilmesi gerekiyor. İktidar partisi kim olursa olsun ister tek başına ister koalisyon olsun. Saadet Partisi’nin mecliste bulunması hakkı temsil etmesi oradaki siyasi partilerin yanlış yapmasına engel olacaktır” şeklinde konuştu.

Milli Görüşün 1980 yılında 24 milletvekili ile birlikte mecliste bulunduğu sırada o dönem İsrail’in bağımsızlığını tanıyan Dışişleri Bakanının  gensoru ile düşürülmesine verile olduğunu ifade eden Asiltürk, bu nedenle Milli Görüşün mecliste olması gerektiğini ifade etti.

Rışvanlılar Derneği yöneticileri de Saadet Partisi’ne, çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileyerek seçimlerin Malatya ve ülkemize hayırlar getirmesini istediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız