SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yanlışa Yanlış Öneri!..

A- A+ PAYLAŞ

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç da Gençlerbirliği- Oftaş ilişkisini yazdı ama, önerisi Malatyaspor'u umutlandıracak gibi değil!.. Uluç, Oftaş'ın ligler başlayıncaya kadar el değiştirmemesi halinde, yerine play-off finalisti Altay'ın alınması olasılığını gündeme getiriyor. Uluç'un, ligi 61 puanla üçüncü sırada tamamlayıp, ilk iki takım arasında yeralamadığı için play-off oynayan Malatyaspor yerine ligi 51 puanla 6. sırada tamamlayan, ancak play offta final oynadığı için Altay'ı önermesi "ilginç" bulundu. Oftaş, play-off oynayıp lige çıkan takım olmadığı için diğer finalist Altay'ın süper lige yükseltilmesinin mantıklı olmadığı belirtiliyor. Oftaş, bilindiği gibi lig mücadelesi sonucu grubu lider tamamlayıp Süper lige yükseldi. Bu takımın devre dışı bırakılması halinde otomatik olarak, İstanbul B.Belediye lider, Malatyaspor da 2. sıra takımı olarak direkt lige yükselmesi gereken takım olacak. Uluç'un, daha mantıklı olan bu durum yerine, ligi Malatyaspor'un 10 puan gerisinden tamamlayan bir takımı önermesinin mantığı da "Kabul edilebilir" değil.

Uluç'un "Ulusoy konuşmalı" başlıklı yazısı şöyle:

..

"BİR ligde iki Gençlerbirliği olur mu?.. Olursa o lig şaibeden kurtulur mu?.. Uygar dünyada bunun örneği var mı?..

Gamsız ve sorumsuz medyamızın umurunda değil ama, bu yıl Süper Lig'de Gençlerbirliği ile birlikte, ayni patronun adı gene Gençlerbirliği olan ikinci takımı oynayacak. Oftaş Gençlerbirliği..

Ne medyanın umurunda, ne de Futbol Federasyonu'nun.. Başkan Haluk Ulusoy, sorunu görmezden geliyor.. Henüz ağzını açmadı. Oysa ligler 10 Ağustos'ta başlıyor. Yani 2 ay var topu topu.. Bu iki ayda ya Oftaş sattırılacak, ya da yükselmesi durdurulup yerine, yükselmeyi son maçta kaybeden, play off finalisti Altay alınacak. Başkaca çare yok görünürde.. Ama görünürde olmayan bir şey daha var.. Federasyon!..

Şenes Erzik "Biz FIFA ve UEFA maçlarında ayni forma reklamına bile izin vermiyoruz" derken, Süper Lig'deki hale bakar mısınız?.

Daha acısı..

Olmayan Federasyona, görmeyen medyaya bakar mısınız bir de..

Bu ülkede spor sayfaları, spor yazarları var öyle mi?..
Güldürmeyin beni.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız