SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yapabileceklerini Gösterdiler'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda kendi sahasında Mardinspor'u ağırlayan Malatyaspor, son dakika golüyle galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Karşılaşmanın 35. dakikasında Mustafa Aslan'ın mükemmel golüyle 1-0 öne geçen ve maçın son dakikasına kadar üstünlüğü elden bırakmayan sarı kırmızılı takım son dakika golüyle yıkıldı ve Mardinspor maçından 1-1 berabere ayrıldı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hasan Koç, alınan 1 puanı Malatya'ya hediye ettiklerini söyledi. Koç, sahadan galibiyetle ayrılmak için mücadele ettiklerini ifade ederek, "Bir aylık periyoda bakarsak, 3 müsabakada 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldık. Dördüncü müsabakamız olan Mardinspor'u yenerek, bu iyi gidişi taçlandırmak istiyorduk. Karşılaşmanın son dakikasına kadar üstünlüğü elden bırakmadık ama son dakikada genç arkadaşlarımızın bir anlık hatasından golü yedik. Üzgünüz" dedi.

Genç futbolcuların kendilerine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını kaydeden Koç, "Futbolcu arkadaşlarımızla bizim işimizin sahada olduğunu konuşmuştuk. Malatyaspor'un geleceğini bu arkadaşlarımızla kurtaracağız. Bu yolda adım adım ilerliyoruz. Oyuncularımızın özelliklerini biliyoruz. Geçmiş dönemde bu arkadaşlarımıza şans verilmedi. Şans verildiği takdirde neler yapabileceklerini gösterdiler" diye konuştu.

Takımın orta saha oyuncusu Güven Gürsoy ise, "Oynadığımız oyun ve mücadelemiz ortada. Bundan sonra daha iyi mücadele etmeye çalışacağız. Sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. Beraberliklerimiz oldu ama bundan sonra her maçta galibiyete şartlanacağız. Genç bir kadro ve maç tecrübemiz çok az. Puan aldıkça daha iyi motive oluyoruz. Mardinspor karşısında da iyi oynadık ama son dakika da yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık, önümüze bakacağız" ifadesine yer verdi.

Takımın orta saha oyuncusu Buğra Dinler de Mardinspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, "2 haftadır mükemmel mücadele ediyoruz. Bir haftalık bay haftası var. Bu haftayı iyi değerlendirip, önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız