SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yapacağımın Sözünü Veririm'

A- A+ PAYLAŞ

AKP'nin milletvekili aday adaylarından İnşaat Mühendisi Yaşar Bulgurlu Arguvan ve Arapgir ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Bulgurlu'nun basın bürosundan yayınlanan bülten şöyle:

"Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Yaşar Bulgurlu, Arapgir ve Arguvan Ak Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Arapgir ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı K. Mehmet Tümer ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Arguvan ziyaretinde de Ak Parti İlçe Başkanı Turan Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundular.

Ziyaretler sırasında Bulgurlu, ilçelerdeki sıkıntıları sordu. İlçe teşkilatlarındaki gençleri dinleyen Bulgurlu, gençlerin işsizlikten şikâyet etmeleri ve çalışacak bir işletmenin olmadığını söylemeleri üzerine şu açıklamayı yaptı: “öncelikle şunu belirteyim; ben, yapabileceğim sözleri verme taraftarıyım. Nasip olur da Malatya’yı mecliste temsil etme fırsatı bulabilirsek, işsizliği çözmek için gelip burada fabrika açacağım diye söz veremem. Ancak şu sözü verebilirim; ilçelerin kaymakamlık, belediye, ilçe teşkilatlarıyla, KOSGEB ve İŞ-KUR’la koordineli olarak çalışıp iş adamlarımızı buraya yönlendirerek ve destekleyerek ilçelerimizin işsizlik sorununu çözebiliriz. İşletmeci arkadaşlarımızın ilçelere gelerek işletme açmaları, onların da kendilerini daha iyi geliştirip ve daha fazla verim alabileceklerine canı gönülden inanıyorum.”

İlçe başkanları, Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Yaşar Bulgurlu’nun ilçelerine gelerek kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler ve çıktıkları bu yolda kendilerine başarılar dilediler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız